Quantcast

Η Παιδική Κατασκήνωση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ Α.Ε.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» στον Κάλαμο Αττικής

Η Παιδική Κατασκήνωση «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑ Α.Ε.-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» βρίσκεται στον Κάλαμο Αττικής, μόλις 45χλμ. από την Αθήνα, σε ένα καταπράσινο, πευκόφυτο περιβάλλον σε ιδανικό υψόμετρο 350 μ., συνδυάζοντας το «βουνό» με τη «θάλασσα». Με 47 έτη εμπειρίας στον χώρο των κατασκηνώσεων,  εγγυάται τις πιο ασφαλείς και ανέμελες διακοπές των παιδιών σας!!

Στην υπερσύγχρονη και άρτια υποδομή της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, οι μικροί μας φίλοι διαμένουν σε ευάερα και ευήλια σπιτάκια, δραστηριοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις μας (4 γήπεδα ποδοσφαίρου, 2 γήπεδα μπασκετ, γήπεδο τέννις, πισίνα κ.ο.κ) και συμμετέχουν σε πολλά δρώμενα όπως ιππασία, τοξοβολία, θεατρικό παιχνίδι, μπάνια στη θάλασσα και άλλα πολλά παιχνίδια.

Οι κατασκηνωτές μας απολαμβάνουν 5 πλήρη γεύματα ημερησίως, τα οποία παρασκευάζονται από άριστες πρώτες ύλες, με γνήσια και φρέσκα υλικά, καθότι είναι όλα χειροποίητα.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα Ασφαλιστικά Ταμεία, και υλοποιούμε το Πρόγραμμα Ανέργων και Χαμηλόμισθων- Εργαζομένων,  μέσω του ΟΑΕΔ. Οι εγγραφές μας έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 210 3301468, 210 3301467 & 210 3301480 για κράτησεις θέσεων ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.anagennisi-camping.gr.

Σας περιμένουμε στην ευχάριστη παρέα της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,  για τις πιο κεφάτες και ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών σας…..