Quantcast

Καλοκαιράκι με 37 βαθμούς Κελσίου! - Βγήκαν όλοι στις παραλίες - Ο καιρός τις επόμενες ημέρες

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι παραλίες γέμισαν από το πρωί του Σαββάτου. Ο υδράργυρος σκαρφάλωσε στους 37 βαθμούς Κελσίου και όλοι βρήκαν την ευκαιρία για βουτιές σε κοντινές παραλίες.

Το θερμόμετρο ανέβηκε σε υψηλά επίπεδα και σε κάποιες περιοχές ξεπέρασε τους 35 και τους 36 βαθμούς Κελσίου, θερμοκρασίες υψηλές για αρχές Ιουνίου. Οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν στην Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα στην Αμφισσα, το θεσσαλικό κάμπο, το Αγρίνιο και τη Σαλαμίνα.

Οι μεγαλύτερες θερμοκρασίες

Αγρίνιο 36,3

Άγιοι Θεόδωροι Κορίνθιας 36,3

Άμφισσα 36,9

Γιαννιτσά 35.9

Δίον 36,5

Ελευσίνα 35,8

Λιβαδειά 36.4

Παλ. Σκυλίτσι Ημαθίας 36.4

Πλατανούλια Λάρισας 36.3

Πλατύκαμπος Λάρισας 35.6

Σαλαμίνα 36.8

Αργος 36,4

Ασπρόπυργος 35.3

Δίδυμα Αργολίδας 35,7?

Ο καιρός την Κυριακή 9 Ιουνίου

Καιρός : Αρχικά αίθριος, στα ηπειρωτικά όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν κατά τόπους νεφώσεις και στα βόρεια καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι, ενώ στα βορειοανατολικά θα εκδηλωθούν και πρόσκαιρες καταιγίδες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός της ερχόμενης εβδομάδας

Δευτέρα 10-06-2019

Λίγες νεφώσεις αρχικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη, που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν ενώ θα συννεφιάσει και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Τρίτη 11-06-2019

Στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις, αυξημένες αρχικά νωρίς το πρωί στην κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές.

Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και τα ορεινά της Κρήτης οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και κυρίως στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη 12-06-2019

Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και, τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα γενικά αίθριος.

Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ηπειρωτικά.

Πέμπτη 13-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Παρασκευή 14-06-2019

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.