Quantcast

Ποιος είναι ο αστυνομικός που έγινε viral τραγουδώντας στο Μοναστηράκι - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικά σχόλια αποσπά το βίντεο με τον αστυνομικό που τραγουδά μαζί με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι.

Τον λένε Μάριο, είναι 31 ετών και υπηρετεί στο Α.Τ. Καλλιθέας. Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη από όταν ήταν μικρός. Στο κανάλι του στο youtube ανεβάζει δικές του ερμηνείες και είναι αθλητής με διακρίσεις.

Όμως και οι συνάδελφοι του τον επικροτούν και κάνουν λόγο για το «ωραίο πρόσωπο της Αστυνομίας». Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ του δελτίου ειδήσεων του Alpha ο πολυτάλαντος αστυνομικός είχε δοκιμάσει την τύχη του και τις φωνητικές του ικανότητες και σε τηλεοπτικό talent show όμως εκεί δεν τα πήγε καλά καθώς τον «έκοψαν».

«Ένα πολύ όμορφο στιγμιότυπο που δεν προσβάλει κανέναν, ίσα ίσα, επικροτείται από το σύνολο της κοινωνίας. Μια αξιοπρεπέστατη παρουσία, μια καταπληκτική φωνή, μια αυθόρμητη ενέργεια που μόνο θετικά σχόλια μπορεί να αποκομίσει στις μέρες μας που πολλές φόρες έγινε λόγος για υπερβάλλοντα ζήλο από τη μεριά της Αστυνομίας. Βλέπει το περιστατικό με την ηλικιωμένη με τα τερλίκια και τους ανήλικους στην ταινία Τζόκερ» ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, Πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής.