ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έκαναν... αναβαθμολόγηση, έμεινε το Λαύριο στην Α1

Έκαναν... αναβαθμολόγηση, έμεινε το Λαύριο στην Α1

Τρομερά πράγματα στο… μαγικό χώρο του ελληνικού μπάσκετ. Ο… Φάρος στα καλύτερά του. Αποδεικνύεται συνεχώς, με κάθε τρόπο.

Την Τρίτη (9/7), λοιπόν, πραγματοποιήθηκε το «κρίσιμο», όπως το χαρακτήρισαν, Δ.Σ. στο ΟΑΚΑ, δίχως, φυσικά, να μετέχει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να δουν τι θα κάνουν, από τη στιγμή όπου ο βασικός χορηγός, η Betshop, δεν ανανεώνει. Με αποτέλεσμα να μην έχει βρεθεί κάποια άκρη με την κεντρική διαχείριση.

Οι άνθρωποι, λοιπόν, αποφάσισαν να γίνει αναβαθμολόγηση, έτσι ώστε να παραμείνει το Λαύριο στην Α1.

Βλέπετε, αφού δεν κατάφεραν να περάσουν την αναδιάρθρωση, μιας και έκλεισε η Βουλή λόγω των εκλογών, είπαν να κάνουν αναβαθμολόγηση, προκειμένου να μείνει το Λαύριο στη Basket League.

Να σημειωθεί, ότι η αναβαθμολόγηση πέρασε με 10-2 ψήφους. Ο Χολαργός, ο οποίος πούλησε το ΑΦΜ του και δεν θέλει να συμμετάσχει, ψήφισε λευκό και ο Άρης ψήφισε «όχι».

Όσον αφορά στον Κολοσσό, σώθηκε και αυτός, καθώς, μπορεί να έπεσε αγωνιστικά, ωστόσο αγόρασε το AΦΜ του Χολαργού που μπήκε και πλέι οφ και έτσι τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην Α1.

Πάντως, όσον αφορά στην προαναφερθείσα απόφαση, όποιος έχει έννομο συμφέρον και θελήσει να την «προσβάλει», θα έχει το δικαίωμα να το πράξει εντός των επόμενων 8 ημερών. Και να καταθέσει προσφυγή.

Απίστευτα πράγματα, για γέλια και για κλάματα…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ