ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο εξαιρετικός Μιλουτίνοφ, δεν μπορεί να φέρει την... άνοιξη

Ο εξαιρετικός Μιλουτίνοφ, δεν μπορεί να φέρει την... άνοιξη
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Χωρίς καμία αμφιβολία, η φετινή εικόνα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, είναι απελπιστική. Όταν η ομάδα μετράει 5 ήττες σε 7 παιχνίδια και 3 ήττες σε 4 ματς στο ΣΕΦ, τα λόγια είναι περιττά.

Μία από τις θέσεις, λοιπόν, όπου οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα, είναι (και) στα σέντερ. Στο «5», δηλαδή. Εκεί όπου, ουσιαστικά, ο εξαιρετικός Νίκολα Μιλουτίνοφ τραβάει μόνος του το… κουπί.

Στις 7 αναμετρήσεις που ολοκληρώθηκαν, ο Σέρβος σέντερ μετράει κατά μέσο όρο 9,6 πόντους, 11,1 ριμπάουντ, 1 ασίστ και μόλις 1,3 λάθη. Παράλληλα, όσον αφορά στο σύστημα αξιολόγησης (PIR), ο διεθνής σέντερ του Θρύλου συγκεντρώνει κατά μέσο 19,7 μονάδες! Όπως γίνεται αντιληπτό, οι αριθμοί είναι πολύ θετικοί.

Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές, στο ΣΕΦ, με τους 10 πόντους και τις 13 ασίστ που είχε ο «Μίλου», πραγματοποίησε το τέταρτο φετινό του double-double στη διοργάνωση.

Όπως και να ‘χει, όμως, μόνος του ο Μιλουτίνοφ δεν μπορεί να φέρει την… άνοιξη. Όταν ο Ρούμπιτ στα περισσότερα ματς είναι άφαντος, ο Ριντ δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και ο Χαπ, που επίσης δεν βοήθησε, παραχωρήθηκε δανεικός, πώς να έχεις υψηλές απαιτήσεις στη γραμμή των ψηλών;

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ