ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποιοτικό και βαθύ ρόστερ για να ανταποκριθεί εξίσου καλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ποιοτικό και βαθύ ρόστερ για να ανταποκριθεί εξίσου καλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ο Ολυμπιακός διαθέτει, χωρίς καμία αμφιβολία, το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών. Είναι πασιφανές αυτό. Ρίχνοντας κανείς μία… ματιά στο σύνολο που έχει στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς, γίνεται αντιληπτό με τον πλέον εμφατικό τρόπο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει την…. πολυτέλεια να καλείται να διαχειριστεί αρκετές επιλογές σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Επιλογές, όμως, όχι απλά για να… υπάρχουν. Αντιθέτως, πρόκειται για ποιοτικές λύσεις. Για ποδοσφαιριστές οι οποίοι διαθέτουν, μεταξύ άλλων, μεγάλη ποιότητα, ταλέντο και εμπειρία, όντες αποφασισμένοι να συνεισφέρουν τα μέγιστα στον Θρύλο.

Από την πλευρά του, φυσικά, ο Πορτογάλος κόουτς τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Δεν είναι, δα, και λίγο πράγμα, να μπορεί ανά πάσα στιγμή να βγάζει κρυφούς… άσους από το μανίκι του. Να μπορεί να γνωρίζει ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να υπολογίζει σε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλος είναι, πλέον, ο ανταγωνισμός στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, από το γεγονός και μόνο ότι παίκτες σαν τους Λεονάρντο Κούτρη και Χιλάλ Σουντανί έμειναν εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους ομίλους του Champions League.

Που θέλουμε να καταλήξουμε; Στο συμπέρασμα ότι με το ρόστερ που διαθέτει η ομάδα του Πειραιά, έχει όλα τα φόντα να πετύχει τους στόχους της, εντός και εκτός συνόρων. Πρώτη και μεγάλη προτεραιότητα αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα για να κάνει μία καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ρεαλιστικό στόχο αποτελεί η κατάκτηση της 3ης θέσης στον Β’ όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, προκειμένου να συνεχίσει η ομάδα στο Europa League. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, οι Πειραιώτες θα κάνουν τα πάντα, ό,τι περνάει από το χέρι τους, έτσι ώστε να πάρουν την πρόκριση στους «16» του Champions League. Κάτι που τόνισαν άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Όπως και να ‘χει, με την ποιότητα, την εμπειρία και το «βάθος» του ρόστερ που διαθέτει ο Θρύλος, έχει όλα τα φόντα να ανταποκριθεί εξίσου καλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα του θα είναι πάρα πολύ επιβαρυμένο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ