ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πιο μάγκικο! Το πιο γλυκό από όλα!

Το πιο μάγκικο! Το πιο γλυκό από όλα!

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Ολυμπιακός είναι ασταμάτητος! Είναι ασυναγώνιστος! Διαθέτει, με χαοτική διαφορά, την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας ξανά και ξανά ότι δεν έχει αντίπαλο εντός συνόρων.

Το απέδειξε και κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία «κέρασε» με 2-1 στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, κατακτώντας και μαθηματικά το 45ο και πιο μάγκικο πρωτάθλημα της ιστορίας του. Κόντρα σε όλους και σε όλα.

Αυτή ήταν η 3η νίκη σε μία εβδομάδα κόντρα στη «συμμαχία» (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός). Τους πέρασαν ένα… χέρι, μέσα σε μόλις λίγες ημέρες, οι «ερυθρόλευκοι», επιβεβαιώνοντας ξανά και ξανά το προφανές.

Από εκεί και πέρα, με την κατάκτηση της κούπας, με την κατάκτηση του 45ου, ο Θρύλος «ξεγύμνωσε», διέλυσε και κατατρόπωσε την «εξυγίανση»! Εξέθεσε με τον πλέον εμφατικό τρόπο, μέσα στο γήπεδο, ένα ολόκληρο σύστημα, το οποίο κήρυξε και συνεχίζει να πραγματοποιεί ανηλεή πόλεμο, σε όλα τα επίπεδα, στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Ωστόσο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν «μάσησαν» πουθενά! Κατάφεραν με την ποιότητα, το ταλέντο, την εμπειρία, την ψυχή, την καρδιά, το μέταλλο και την… τρέλα τους, να τους νικήσουν και να τους διασύρουν όλους.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, το 45ο πρωτάθλημα της ομάδας του Πειραιά, είναι το πιο μάγκικο και το πιο γλυκό από όλα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ