ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

3άρα του Ερυθρού Αστέρα πριν τον Θρύλο

3άρα του Ερυθρού Αστέρα πριν τον Θρύλο

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία θα έρθει στο Καραϊσκάκη, για το ματς της Τετάρτης (11/12) με τον Ολυμπιακό, για την 6η αγωνιστική του Champions League, ο Ερυθρός Αστέρας.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Βελιγραδίου επικράτησε με 3-1, με ανατροπή, εντός έδρας της Σπαρτάκ Βόντα, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, στο 21’, ο Ντένκοβιτς έκανε το 0-1, ωστόσο στο 31’, ο Γιάντερ ισοφάρισε σε 1-1. Μάλιστα, στο 40’, ο Τεκιτσάνκι με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στον προσεχή αντίπαλο του Θρύλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ερυθρός Αστέρας έψαξε και 3ο γκολ, προκειμένου να «καθαρίσει» το ματς και το βρήκε με τον Τομανέ στο 51’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Γκάγιτς, Ίβανιτς, Γιάντερ (56' Ρόντιτς), Γιοβάντσιτς, Μάριν, Μιλούνοβιτς, Μπεν, Πανκόφ, Τομανέ (77' Πανκόφ Μ.), Βουκάνοβιτς (69' Βούλιτς)

Σπαρτάκ Βόντα: Ντουμιλίγιανιτς, Μπάιτς (52΄Σκρέντσοβιτς), Ντένκοβιτς (82' Γκοτσίκοφ), Ντουντέρσκι, Γιόσιτς, Μιλόσεβιτς, Ομπράντοβιτς, Οτάσενιτς, Τεκιτσάνσκι, Τούφεντσιτς, Βιντάκοβιτς

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ