ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα... γλέντια στον ΠΑΟΚ είναι αμέτρητα!

Τα... γλέντια στον ΠΑΟΚ είναι αμέτρητα!

Ο ΠΑΟΚ έχει μετατραπεί σε έναν από τους καλύτερους και αγαπημένους «πελάτες» του Ολυμπιακού. Σε όλα τα αθλήματα και στον Ερασιτέχνη. Δεν το λέμε εμείς. Αποδεικνύεται από τους αριθμούς.

Συγκεκριμένα, μόνο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τα τμήματα του Ερασιτέχνη Θρύλου έχουν αντιμετωπίσει την ομάδα της Θεσσαλονίκης τέσσερις φορές, μετρώντας ισάριθμες νίκες! Κάτι που επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές. Πάμε, όμως, να τα δούμε αναλυτικά.

Την… αρχή έκανε η ομάδα μπάσκετ Γυναικών, η οποία για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, επικράτησε με 83-40 του ΠΑΟΚ, στις 19/10.

Στις 26/10, η ομάδα πόλο Ανδρών των Πειραιωτών, «βούλιαξε» με 20-5 τον ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της Α1.

Έπειτα, στις 4/11, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Θρύλου «κάρφωσε» με 3-0 σετ τον ΠΑΟΚ, στην Πυλαία, για την πρεμιέρα της Volley League.

Την Κυριακή (10/11), λοιπόν, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επικράτησε, με τη σειρά της, με 3-1 σετ του ΠΑΟΚ, στο Ρέντη, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ολοκλήρωσε το... καρέ νικών.

Ωστόσο, θα υπάρξει και συνέχεια. Θυμίζουμε, η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, παίζει την Τετάρτη (13/11) με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, για το Κύπελλο. Υπομονή να έχουν τα παιδιά...

Ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι τα… γλέντια στον ΠΑΟΚ είναι αμέτρητα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ