ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παραμύθια είναι αυτά, ρε ΨΕΥΤΕΣ; (photos, video)

Παραμύθια είναι αυτά, ρε ΨΕΥΤΕΣ; (photos, video)

Καλά, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από την εφημερίδα που καλύπτει το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο, πέρα από τα κλασικά τα γραφικά τους περί «χάρτινων» και άλλα τέτοια αστεία, γράφτηκε πως «Ο ΟΣΦΠ επαναφέρει περσινά παραμύθια», σχολιάζοντας την αναφορά στην επιστολή του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στα περσινά επεισόδια.

Θυμηθείτε το σχετικό απόσπασμα της επιστολής του Ολυμπιακού προς την ΟΧΕ: «Αν όμως αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους ανωτέρας βίας, τότε ως διοργανωτές οφείλετε να προστατέψετε την αξιοπιστία του πρωταθλήματος σας, που στιγματίζεται μάλιστα, από την πρωτοφανή ατιμωρησία ως σήμερα, τον απαράδεκτων περσινών επεισοδίων του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Η ΑΕΚ, με δική σας ανοχή στην ατιμωρησία της, δεν αγωνίστηκε κεκλεισμένων των θυρών, κερδίζοντας πλεονέκτημα αγωνιστικά, οικονομικά και πιθανότατα βαθμολογικά».

Επειδή, όμως, από τους λίγους που σας διαβάζουν κάποιος μπορεί να πειστεί ότι όντως δεν έγινε τίποτα στα περσινά πλέι οφ, ευτυχώς υπάρχουν ντοκουμέντα. Και βίντεο και φωτογραφίες. Σας τα παραθέτουμε και... περαστικά σας στην προσπάθειά σας να κάνετε το άσπρο μαύρο.

Δείτε και το βίντεο:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ