ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δίκαια πρωταθλήτρια στην ισοβαθμία η ΑΕΚ, αλλά του πρωτοπόρου Ολυμπιακού είναι... χάρτινα, ε!

Δίκαια πρωταθλήτρια στην ισοβαθμία η ΑΕΚ, αλλά του πρωτοπόρου Ολυμπιακού είναι... χάρτινα, ε!

Έγραψε ιστορία η Ομοσπονδία στο Χάντμπολ. Η ΟΧΕ, λοιπόν, μετά το ΔΣ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, αποφάσισε να διακόψει οριστικά τη σεζόν και να χρίσει πρωταθλητές.

Παρά το γεγονός πως στο πρωτάθλημα Ανδρών είχαμε ισοβαθμία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, η ΟΧΕ αποφάσισε να δώσει το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Παρά το ότι και οι δύο ομάδες είχαν συμφωνήσει πως το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός δεν ζητούσε κάτι παράλογο. Ξεκάθαρη η θέση του: Όπου δεν γίνεται να συνεχιστεί η σεζόν, να υπάρξουν πρωταθλητές. Το Χάντμπολ, όμως, ήταν η εξαίρεση, λόγω της ισοβαθμίας. Και για αυτό οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει να γίνει έστω ο αγώνας με την ΑΕΚ στην έδρα της. Και ας το έχαναν.

Πλέον, όμως, ο Ολυμπιακός, μετά από μία διετία, χάνει το πρωτάθλημα στο Χάντμπολ... στα γραφεία της ΟΧΕ, πληρώνοντας επί της ουσίας την ήττα από την ΑΕΚ στο Ρέντη, στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Η ΟΧΕ, λοιπόν, τερμάτισε τη σεζόν σε Άνδρες και Γυναίκες, ανακηρύσσοντας πρωταθλητές την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αντιστοίχως. Υποθέτουμε, πάντως, πως ο ΠΑΟΚ θα αντιδράσει σχετικά. Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, θυμίζουμε, ήταν υπέρ της παύλας σε όλα τα αθλήματα.

Και ως απάντηση σε όλους τους προπαγανδιστές: Δίκαια πρωταθλήτρια ΣΤΗΝ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ η ΑΕΚ, αλλά... χάρτινα τα πρωταθλήματα σε όλα τα άλλα σπορ (σε Άνδρες και Γυναίκες) όπου είναι ΠΡΩΤΟΣ ο Ολυμπιακός, ε! Το λέμε καλά το παραμύθι σας;

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ