ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άτιμο πράγμα τελικά το «μάτι»...

Άτιμο πράγμα τελικά το «μάτι»...

Είναι να μην σε «ματιάσουν». Και άμα είναι κακό το μάτι; Ούτε τα πόδια σου δεν μπορείς να πάρεις. Πόσο μάλλον να κάνεις και φάουλ. Καλά, για ευκαιρία δεν το συζητώ. Και αν παρ’ ελπίδα πήγαινε να δημιουργηθεί έστω υποψία ευκαιρίας, υπήρχε ο Τζήλος και ο επόπτης της περιοχής του ΠΑΟΚ να εξαφανίσει κάθε ίχνος. Πραγματικά θύμισε «πως κατέκτησε πέρσι τον τίτλο» η ομάδα της Νότιας Μακεδονίας. Βρεεεεεε, τι σκληρά μαρκαρίσματα ήταν αυτά που δέχτηκαν;;;; Τι πίεση έδρας ήταν αυτή; Και τι; Να μην πιάνει ούτε ένα ξεμάτιασμα. Χάλια ήταν τα «νυφικά» της Κρήτης. Ψάχναμε και εμείς μπας και δούμε πουθενά το ωραίο ποδόσφαιρο των υπολοίπων αγωνιστικών, μάταια όμως. Τσάμπα και βερεσέ το κουβαλήσανε το VAR. Άκοπα έπεσε το μεροκάματο. Να χαίρεστε την ομάδα σας Ομιλίτες.

Θύμισε έντονα εποχές Βαρδινογιαννισμού η «καταπληκτική» τους εμφάνιση. Μην ξεχάσετε να πάρετε στους παίχτες σας ματόχαντρα να φοράνε μέσα από τις ασπρόμαυρες εμφανίσεις τους. Και κανά σκόρδο δεν βλάπτει. Ορίστε ρε που φωνάζατε, ότι παίζει παραπάνω λεπτά ο ΠΑΟΚ για να βάλει γκολ. Μόνο 4 λεπτά καθυστερήσεις έδωσαν. Μην γίνει καμιά στραβή στο τέλος και δεν προλάβει να το σώσει ο διαιτητής που δεν θα ξαναπερπάταγε ποτέ όπως μας ενημέρωναν τα αντικειμενικά ΜΜΕ. Είναι άλλο πράγμα να καταδικάζεις την χειροδικία (από όπου και αν προέρχεται και φυσικά δεν είναι λύση, ούτε σωστό) και άλλο να λες ψέματα για να την αναδείξεις για συγκεκριμένα οφέλη. Όλα αυτά που διαδραματίζονται απλά εξοργίζουν ακόμη περισσότερο τον λαό του Ολυμπιακού εν όψει του παιχνιδιού της 1ης Δεκεμβρίου. Διάχυτη είναι η αίσθηση της αδικίας και ξεχειλίζει ο θυμός, για αυτά που ζούμε 4 χρόνια τώρα.

Ας βάλει όποιος θέλει τα ματς του ΟΦΗ με μας και με τον ΠΑΟΚ σε παράλληλη μετάδοση και θα δει τις οφθαλμοφανέστατες διαφορές. Επειδή λοιπόν δεν βλέπουμε καμιά άλλη ομάδα να παίζει για την ιστορία της και να σέβεται τους οπαδούς της, αλλά ούτε και οι οπαδοί τους να πολυνοιάζονται για το τι συμβαίνει στα «φιλικά», οφείλουμε να απαντήσουμε όπως πρέπει ΜΟΝΟ μέσα στο γήπεδο. Και εδώ και στην Τούμπα. Να προσπαθήσουν οι παίχτες μας να κερδίσουν και την διαιτησία όσο δύσκολο και αν είναι. Νίκες πρώτα από όλα με Ατρόμητο και Πανιώνιο για να τα πούμε μετά όπως πρέπει.

Υ.Γ: Η Ντόρτμουντ που έπαιξε ανοιχτά και καλύτερα από εμάς, έφαγε 4αρα ξεγυρισμένη από την Μπάγιερν , την οποία ο Ολυμπιακός έπρεπε να αντιμετωπίσει αλλιώς. Γράψτε σχόλια και αναλύσεις τώρα για τον προπονητή και τους παίχτες της Ντόρτμουντ της αξίας των 640.000.000 ευρώ.

Υ.Γ.2: Μάθαμε ότι εμπόδισαν μια οργανωμένη μετακίνηση οπαδών μέσω του προαστιακού. Δεν πιστεύω να είχαν μαζί τους , κράνη, φωτοβολίδες, καδρόνια και μολότωφ, ε; Αλλιώς θα το μαθαίναμε. Έτσι δεν είναι;

Υ.Γ.3: Αφού ο ΠΑΟΚ έχασε στο Βόλεϊ στην Πυλαία επειδή έλειπαν οι Κουβανοί, γιατί τους έδιωξαν πριν καν παίξουν ένα παιχνίδι , αφού ήταν τόσο καλοί;

Υ.Γ.4: Αυτή την ομαδάρα και όλες τις υπόλοιπες του ερασιτέχνη την συντηρούν 23.415 μέλη και 48.206 με κάρτα φιλάθλου.... Στο ποδόσφαιρο "φταίει" ο Μαρινάκης... και στο μπάσκετ οι Αγγελόπουλοι.... Στον ερασιτέχνη για όσα μπορεί να συμβούν αν δεν αφυπνιστούμε... θα φταίμε αποκλειστικά ΕΜΕΙΣ.

Υ.Γ.5: Ό,τι και να κάνεις, όσο και να σε «βοηθάνε», θα λυτρωθεί το άθλημα...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ