ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
MENOY
ΡΕΘΥΜΝΟ

Η ώρα των Πανελλαδικών για 761 υποψήφιους στο Ρέθυμνο

0

Την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους καλούνται να δώσουν οι 761 υποψήφιοι διεκδικώντας μια θέση στα ελληνικά Πανεπιστήμια σε μια χρονιά γεμάτη ιδιαιτερότητες, λόγω της πανδημίας που προηγήθηκε.

Με υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί με σχετικές εγκυκλίους θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου οι πανελλαδικές εξετάσεις του 2020 στα συνολικά δώδεκα εξεταστικά κέντρα στο νομό Ρεθύμνου, ενώ όπως έγινε γνωστό στο Ρέθυμνο θα διεξαχθούν και οι εξετάσεις της μουσικής και των αγγλικών.

Οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια του Ρεθύμνου είναι 610. Από τα εσπερινά λύκεια είναι 10 και από τα Επαγγελματικά Λύκεια είναι 141.  

 Οι μαθητές θα εξεταστούν  σε δώδεκα συνολικά εξεταστικά κέντρα, τα οποία είναι τα: 1ο,2ο,3ο,4ο ΓΕΛ Ρεθύμνου, 1ο ΕΠΑΛ, ΓΕΛ Ατσιποπούλου, Πειραματικό ΓΕΛ Πανεπιστημίου Κρήτης, ΓΕΛ Περάματος ΓΕΛ Ανωγείων, ΓΕΛ Επισκοπής, ΓΕΛ Σπηλίου, ΓΕΛ Φουρφουρά.

Υπογραμμίζεται ότι οι μαθητές του Εσπερινού ΓΕΛ θα εξεταστούν στο 2ο ΓΕΛ. Οι μαθητές του Λυκείου Πανόρμου θα εξεταστούν στο ΓΕΛ Περάματος και οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Ρεθύμνου θα εξεταστούν στο Πειραματικό Λύκειο. Οι προφορικές εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου.

Οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα μουσικής θα πραγματοποιηθούν στις 13 Ιουλίου, στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου, όπου θα εξεταστούν μαθητές από όλη την Κρήτη. Ακόμα, στις 15 Ιουλίου οι υποψήφιοι στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών θα δώσουν εξετάσεις επίσης στο Ρέθυμνο.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ