Πέμπτη 28 Μάρτη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΚΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παρουσιάστηκαν χτες οι θέσεις του Κόμματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε πλήθος κόσμου από όλη τη Δυτική Αθήνα την εκδήλωση που διοργάνωσε χτες η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, με θέμα «Διαχείριση των απορριμμάτων προς όφελος του λαού. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο δημαρχείο Φυλής.

Τις θέσεις του Κόμματος για τη διαχείριση των απορριμμάτων ανέλυσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Μίλησαν επίσης ο Βαγγέλος Σίμος, δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Νίκος Ζαπάντης, υποψήφιος δήμαρχος Φυλής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Θόδωρος Χαμαλίδης, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στο δήμο Φυλής, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΔΣΝΑ και δημοτικός σύμβουλος Νέας Ιωνίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», ο Λευτέρης Νικολάου, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, ο Φραγκίσκος Κουτελιέρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής στον Κεντρικό Τομέα, καθηγητής Πανεπιστημίου Πάτρας, και η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δυτικής Αττικής και καρδιολόγος.

Παρευρέθηκαν εκ μέρους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ η Λουίζα Ράζου και ο Θοδωρής Χιώνης, καθώς και ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και εκ νέου υποψήφιος στην ΠΕ Πειραιά.

Επίσης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Αγίων Αναργύρων - Καματερού Θοδωρής Σκολαρίκος, Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος και Χαλανδρίου Λούλα Καρατζά. Ακόμα, ο Δημήτρης Τσιουμπρής, δημοτικός σύμβουλος Φυλής και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτικής Αττικής, ο Κώστας Παπασωτηρίου, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα, ο Χρήστος Κασίμης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και πολλοί ακόμα που συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια που στηρίζει το ΚΚΕ.

  • Αναλυτικό ρεπορτάζ με αποσπάσματα από τις ομιλίες στην εκδήλωση θα δημοσιευτεί στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ