Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Κάλαθος, Λίνδος και Λάρδος διαπίστωσε σήμερα ο δήμαρχος

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Κάλαθος, Λίνδος και Λάρδος διαπίστωσε σήμερα ο δήμαρχος

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Κάλαθος, Λίνδος και Λάρδος διαπίστωσε σήμερα ο δήμαρχος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 650 ΦΟΡΕΣ

Τα θέματα καθημερινότητας, από την καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων, μέχρι τον ηλεκτροφωτισμό, αλλά και θέματα υδάτινων πόρων και γεωτρήσεων, ζητήματα που απασχολούν συνολικά τους κατοίκους του νησιού και μεγεθύνονται στη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, κυριάρχησαν στις συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου με τους προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων Καλάθου, Λίνδου και Λάρδου, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποίησε σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Λίνδου.

Αναλυτικότερα: ο δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιάννη Περδίκη, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΡ Δημήτρη Τσίκκη, τον ειδικό σύμβουλο Χρήστο Γαμβρούδη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε αρχικά την Κάλαθο.

Σε συνάντηση τους με τον πρόεδρο Γιώργο Φάκκα και μέλη του τοπικού συμβουλίου, συζητήθηκαν διεξοδικά οι ανάγκες σε προσωπικό και οι ανάγκες καθαριότητας της περιοχής, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες, ενώ έγινε ιδιαίτερη μνεία στα θέματα υδάτινων πόρων, ποιότητας νερού και επαναλειτουργίας των γεωτρήσεων.


Στη συνέχεια, σε Βληχά και Λίνδο, τα θέματα στα οποία εστίασαν ο πρόεδρος Γιώργος Ελευθερίου και τοπικού σύμβουλοι, ήταν αυτά της καθαριότητας και του φωτισμού του οικισμού κυρίως στο κέντρο, θέματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Σε επιτόπια επίσκεψη τους δε στα αντλιοστάσια της περιοχής, αναζητήθηκαν και αναλύθηκαν τρόποι αποκατάστασης ή και ενίσχυσης της απόδοσης τους.


Τέλος, στη Λάρδο, στη συνάντηση με τον πρόεδρο Δημήτρη Παπαδημητρίου, και μέλη του τοπικού, κυριάρχησαν το μείζον θέμα της σύνδεσης των κατοικιών με το δίκτυο ύδρευσης και το θέμα της ολοκλήρωσης της μελέτης του νέου βιολογικού της Λάρδου.


Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περιοδείες του δημάρχου και των αντιδημάρχων θα συνεχισθούν, πριν και μετά το Πάσχα και θα επισκεφθούν όλες τις δημοτικές ενότητες του νησιού, προκειμένου όπως υπογράμμισε ο κ. Χατζηδιάκος «να ιεραρχήσουμε άμεσα τα ζητήματα της κάθε περιοχής και να αντιμετωπίσουμε της αυξημένες ανάγκες της θερινής περιόδου».



Διαβάστε ακόμη

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection

Τα... μποφόρ φύσηξαν ταλαιπωρία και ακυρώσεις πτήσεων στα νησιά μας