Το καρναβάλι στις Καλυθιές

Το καρναβάλι στις Καλυθιές

Το καρναβάλι στις Καλυθιές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 406 ΦΟΡΕΣ

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνέβαλαν ώστε να γίνει ένα επιτυχημένο καρναβάλι, εξέδωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυθιών «Ο Φάρος».

Ειδικότερα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
Το Δ.Σ. και τα μέλη του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Ο Φάρος» αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν από καρδιάς όλους εσάς που πλαισιώσατε τις φετινές επιτυχημένες καρναβαλικές εκδηλώσεις μας.

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου το Καλυθενό καρναβάλι.

Ευχαριστούμε εσάς που δώσατε πνοή και ζωή στην πλατεία Καλυθιών, συμμετέχοντας, στηρίζοντας και βοηθώντας, μα κι εσάς που δεν μπορούσατε να είστε εκεί μαζί μας, αλλά βρήκατε τρόπο συμβάλλοντας στην προσπάθειά μας.

Η συνεργασία και η εμπιστοσύνη του συλλόγου με όλους τους φορείς ήταν άψογη στις εκδηλώσεις. Από την προετοιμασία έως και την ολοκλήρωσή τους και χωρίς απρόοπτα.
Μικρός ο τόπος μας, αλλά γενναία η καρδιά μας!

Ευχαριστούμε όλους εσάς, που με την καλόπιστη κριτική σας, μας κάνετε να γινόμαστε καλύτεροι. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις για την στήριξή τους, τα κορίτσια της κριτικής επιτροπής στο κυνήγι του χαμένου θησαυρού, τον Γιώργο Παγωνάκη για το φωτογραφικό υλικό, τη Δημοτική Ενότητα Καλυθιών και τους εργαζόμενους, όλα τα σχολεία και ιδιαίτερα τα παιδιά του χωριού μας για την συμμετοχή τους, την Φιλαρμονική Καλυθιών, την Σεβαστή Καρίκη, την Δέσπω Μανιά και τον Μιχάλη Παπαελευθερίου που μας διασκέδασαν με την μουσική τους.

Επίσης την Κική Χαρινού και την Μαρία Κωβαίου για το face painting και την κριτική επιτροπή του Καρναβαλιού.
Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον παρουσιαστή των εκδηλώσεων κ. Μερκούρη Αρφαρά, που μας βοήθησε πάρα πολύ.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον τραγουδιστή κ. Νίκο Απέργη που δέχθηκε την πρόσκλησή μας να βρίσκεται κοντά μας την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στο Καλυθενό καρναβάλι, τραγουδώντας μερικές από τις επιτυχίες του.

Ευχόμαστε καλή Σαρακοστή σε όλους και του χρόνου σας υποσχόμαστε ότι ο «Φάρος» θα είναι ακόμη καλύτερος και πιο δυναμικός!
Σας περιμένουμε και στις επόμενες δράσεις μας!

Υ.Γ. Ζητούμε συγνώμη εάν έχει γίνει κάποια παράληψη σε άτομα που βοήθησαν.

Διαβάστε ακόμη

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη

Πρόσκληση στα εγκαίνια του Μπαζάρ Μεταχειρισμένου Βιβλίου στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Ρόδου