Νωρίς νωρίς οι αποφάσεις στο Παραδείσι

Νωρίς νωρίς οι αποφάσεις στο Παραδείσι

Νωρίς νωρίς οι αποφάσεις στο Παραδείσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Πριν από την έλευση του καλοκαιριού φιλοδοξούν να θέσουν οι άνθρωποι του Κλεάνθη τις βάσεις πάνω στις οποίες θα «χτίσουν» την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα αναμένεται να τεθεί επί τάπητος το θέμα του προπονητή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μία πρώτη, διερευνητικού χαρακτήρα συζήτηση με τον Ανδρέα Σταύρου έχει ήδη γίνει και αποτύπωσε τόσο την ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα συνεργασία, όσο και τη βούληση των δύο πλευρών να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα. Παρότι δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις, η καλή διάθεση φαίνεται πως υπάρχει και οι πιθανότητες ο έμπειρος τεχνικός να συνεχίσει μοιάζουν να υπερτερούν.

Μόλις κλείσει το «μέτωπο» του προπονητή και καθοριστούν οι στόχοι ενόψει της επόμενης σεζόν, θα αρχίσει να συμπληρώνεται το «παζλ» του ρόστερ, με πρώτο βήμα τις ανανεώσεις των συνεργασιών με τους ποδοσφαιριστές του φετινού κορμού.

Κατά τα άλλα, με προπονητικού χαρακτήρα δίτερμα κόντρα στον Ακουσίλαο έκλεισαν χθες οι Παραδεισιώτες τις υποχρεώσεις τους για τη Μεγάλη Εβδομάδα. Στο γήπεδο θα επιστρέψουν και πάλι τη Λαμπρή Τρίτη, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλυθιών. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και οι του Κλεάνθη εκτιμούν πως η κατάκτηση της τιμητικής τέταρτης θέσης της τελικής βαθμολογίας είναι καθ’ όλα εφικτή.

Τέλος, τον επαναορισμό του εξ αναβολής παιχνιδιού της 25ης αγωνιστικής με τον Ποσειδώνα στην Κάρπαθο συνεχίζουν να περιμένουν στο Παραδείσι.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο