Με αμφίβολο τον Ορφανίδη στην Παλλήνη ο Φοίβος

Με αμφίβολο τον Ορφανίδη  στην Παλλήνη ο Φοίβος

Με αμφίβολο τον Ορφανίδη στην Παλλήνη ο Φοίβος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

Είχε που είχε πρόβλημα στο επιθετικό κομάτι ο Φοίβος, με την απουσία του Φανούρη Γκινή λόγω τραυματισμού, ήρθε τώρα να προστεθεί άλλο ένα.

Στην προχθεσινή προπόνηση αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δικέφαλο ο Νίκος Ορφανίδης και η συμμετοχή του στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι ,ε τον Παλληνιακό, κρίνεται αμφίβολη.

Ωστόσο ο Σάββας Ορφανίδης τον συμπεριέλλαβε στη σημερινή αποστολή κι αναλόγως σε τι κατάσταση θα βρίσκεται πριν το παιχνίδι, θα κριθεί αν μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν.

Όσο για το Φανούρη Γκινή αποφασίσθηκε να προαστετευθεί για ακόμη ένα ματς και από Δευτέρα θα ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα μπορεί να υπολογίζεται στα επόμενα παιχνίδια.

Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση πριν τη σημερινή αναχώρηση, η οποία θα γίνει και πάλι ακτοπλοϊκώς. Η αποστολή των «κυανοκίτρινων» θα φτάσει αύριο το πρωί στον Πειραιά και στη συνέχεια θα μεταβεί στο γήπεδο της Παλλήνης, όπου στις 15.30, στο άνοιγμα της αυλαίας της 4ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ εθνικής, θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που θα μπουν σήμερα στο πλοίο είναι οι: Μιχαλάκης, Γιαννούλης, Παϊζάνος, Νικήτας, Παπασταμάτης, Τερζίου, Καραγεωργίου, Γαργάλης, Μπάρδης, Τζελάι, Ορφανίδης Ν., Στελλάς, Μπανουσάι, Κουδούνης, Πατσίλης, Αρφαράς, Ζαγκότσης, Πεταυράκης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!