Στιγμές αδράνειας έφεραν τη 2η ήττα για τον Φοίβο

Στιγμές αδράνειας έφεραν τη 2η ήττα για τον Φοίβο

Στιγμές αδράνειας έφεραν τη 2η ήττα για τον Φοίβο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 157 ΦΟΡΕΣ

Ο Φοίβος «πάλεψε» το παιχνίδι στην Παλλήνη και από 2-0 μείωσε σε 2-1, ενώ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία στο 82’ με τον Κουδούνη γι ανα ισοφαρίσει

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του υπέστη χθες ο Φοίβος, χάνοντας με 2-1 από τον Παλληνιακό. Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Παλλήνης, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στιγμές αδράνειας στην άμυνα των Κρεμαστενών, με συνέπεια να προηγηθούν στο πρώτο μισάωρο με 2-0.

Οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή από το ξεκίνημα, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί. Οι αμυντικοί του Φοίβου κάλυπταν ωραία τους χώρους και δεν έδιναν δικαίωμα στους αντίπαλους επιθετικούς να μπουν στην περιοχή τους. Όμως μια αδράνεια στο 12’ μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια δεξιά και προσωρινό διώξιμο, η μπάλα επανήλθε με νεά σέντρα και ο Ζέλο μόνος απέναντι από το Μιχαλάκη με διπλή προσπάθεια, άνοιξε το σκορ (1-0).

Το 1-0 αφύπνισε κάπως τους «κυανοκίτρινους» που ανέβηκαν πιο ψηλά, αλλά δε μπορούσαν να μπουν στην αντίπαλη περιοχή. Μια όμως νέα επίθεση από δεξιά της ομάδας της Παλλήνης και σέντρα του Δημογιάννη, ο Ματσάδες από κοντά έγραψε το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στα πρώτα 15’ είχαν τον έλεγχο, όμως ο Σάββας Ορφανίδης πραγματοποιώντας κάποιες αλλαγές τόνωσε την ομάδα του που πέρασε στην επίθεση. Η είσοδος του Πατσίλη στο 66’ διαμόρφωσε νέα δεδομένα στο παιχνίδι, καθώς στο 69’ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Τζελάι στον νεοεισελθόντα, αυτός με άψογο πλασέ μείωσε σε 2-1.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Φοίβου πίεσαν κι άλλο τους αντιπάλους τους, αλλά σε αντεπίθεση παραλίγο στο 78’ να γίνει το 3-1 και να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όμως το σουτ του Σάμιου αποκρούσθηκε από το οριζόντιο δοκάρι.

Η ευκαιρία του αγώνα για το Φοίβο για να ισοφαρίσει ήρθε στο 82’. Μετά από γέμισμα στην περιοχή του Παλληνιακού, και κεφαλιά του Πατσίλη, η μπάλα πήρε ύψος και στρώθηκε στον επερχόμενο Κουδούνη που από τα τρία μέτρα και αμαρκάριστος, πλάσαρε πάνω στον Αθανασόπουλο, στερώντας έναν πιθανό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Οι συνθέσεις:

Παλληνιακός: Αθανασόπουλος, Δημογιάννης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Τρυφιάτης, Κούνας (71′ Δημητρίου), Ζέλο, Σάμιος, Ματσάδες, Μπιτίλης (84′ Μερκούρης), Βλάχος (89′ Καρακώστας)

Φοίβος: Μιχαλάκης, Στελλάς, Παϊζάνος, Καραγεωργίου (81′ Κουδούνης), Τερζίου,Ορφανίδης (65′ Πατσίλης), Νικήτας (88′ Μπανουσάι), Γαργάλλης, Μπάρδης(58′ Πεταυράκης), Τζελάι, Αρφαράς

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!