Πρώτη φορά στα βαθιά και παραλίγο βάθρο για τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο

Πρώτη φορά στα βαθιά και παραλίγο βάθρο για τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο

Πρώτη φορά στα βαθιά και παραλίγο βάθρο για τον Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 519 ΦΟΡΕΣ

Πέμπτος κατετάγη ο 18χρονος Ρόδιος αρσιβαρίστας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Νέων που έγινε το Σάββατο στην Πυλαία

Εξαιρετική και πολλά υποσχόμενη για το μέλλον ήταν η εμφάνιση του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών-Νέων, το οποίο πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο κλειστό της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Στην πρώτη συμμετοχή της σταδιοδρομίας του σε πανελλαδικής εμβέλειας αγώνες, ο 18χρονος Ρόδιος αθλητής κατέκτησε την 5η θέση σηκώνοντας 257 κιλά στο σύνολο (115 κιλά στο αρασέ και 142 στο ζετέ), χάνοντας για μόλις τρία κιλά μία θέση στο βάθρο των νικητών.

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές υποδέχθηκαν την επίδοση, όπως και τη συνολική παρουσία του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου, με έκδηλη ικανοποίηση, καθώς ο νεαρός επιβεβαίωσε την ύπαρξη μεγάλων δυνατοτήτων, όπως και το «μέταλλό» του.

Ο Ρόδιος αθλητής βρίσκεται από την Κυριακή στην Αθήνα, όπου θα συνεχίσει τις προπονήσεις στον Βύβονα Χαϊδαρίου, τις γιορτές θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα και θα επιστρέψει στην πρωτεύουσα στις αρχές Ιανουαρίου, προκειμένου να συνεχίσει την προετοιμασία του για τις επόμενες διοργανώσεις στις οποίες θα λάβει μέρος.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ξανά από καρδιάς τον προπονητή του Οδυσσέα Δήμα, τους υπόλοιπους ομοσπονδιακούς, καθώς και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Πύρρο Δήμα, για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν και για την υποστήριξή τους σε ό, τι χρειαστεί.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή