Συγκέντρωση τροφίμων από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τις αδύναμες οικογένειες

Συγκέντρωση τροφίμων από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τις αδύναμες οικογένειες

Συγκέντρωση τροφίμων από τη ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου για τις αδύναμες οικογένειες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία αλληλεγγύης

H ΝΟ.Δ.Ε Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θέλοντας να στηρίζει συνανθρώπους μας που πλήττονται από τη φτώχεια καλεί τους φίλους, τα μέλη του κόμματος αλλά και πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν, να εκφράσουν έμπρακτα την αγάπη και την αλληλεγγύη τους.

Συγκεντρώνονται λάδι και τρόφιμα μακράς διαρκείας στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε στη Ρόδο, από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 και ώρες 6-8 μ.μ.

Τα τρόφιμα θα παραδοθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Ρόδου ‘’Η ΜΕΡΙΜΝΑ’’ απ’ όπου και θα διατεθούν σε οικογένειες που χρήζουν της αλληλεγγύης μας.

Διαβάστε ακόμη

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας

Παρέμβαση του Μάνου Κόνσολα για την ενίσχυση του ΠΠΙ Κάσου και τις διακομιδές

Γ. Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στην περιοχή τοποθέτησής τους»