Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τον ανώμαλο δρόμο

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τον ανώμαλο δρόμο

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός για τον ανώμαλο δρόμο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Τις κατηγορίες διεξαγωγής αγωνισμάτων και την περιοχή στην Κω που θα φιλοξενήσει τους αγώνες τον Φεβρουάριο, θ’ ανακοινώσει σύντομα η ΕΑΣ Δωδεκανήσου

Τη νέα χρονιά πια θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες διεξαγωγής του αγώνα ανωμάλου δρόμου στην Κω, προγραμματισμένου να φιλοξενηθεί εκεί το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου.

Η ΕΑΣ Δωδεκανήσου, πάντα εναρμονισμένη με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, θα πραγματοποιήσει εκεί τον αγώνα γι’ αρκετές κατηγορίες ώστε να υπάρχει όσο γίνεται μεγαλύτερη συμμετοχή.

Σε συνεργασία με όλα τα σωματεία της περιοχής μας, ο τεχνικός σύμβουλος Σάββας Διακονικόλας θα φροντίσει να υπάρξουν κομμάτια στην ειδική προκήρυξη, αφού η γενική έχει ήδη καταρτιστεί από τον ΣΕΓΑΣ, για την πραγματοποίηση αγωνισμάτων με έντονο συναγωνισμό.

Σε ό,τι αφορά την περιοχή, ακόμα δεν έχει επιλεγεί, αν κι έχει γίνει αναφορά για τον Υδροβιότοπο στην Κω, ένα μέρος με σπάνιο φυσικό κάλλος, που χωρίς να διαταραχτούν οι ισορροπίες του, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο σημείο για τη διοργάνωση.

Τέλος, αναφέρεται πως η Ένωση θα πραγματοποιήσει στην Κω το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου τη γενική της συνέλευση και τη γιορτή για τη βράβευση των καλύτερων αθλητών κι αθλητριών του 2018.

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου