Χριστουγεννιάτικο χωριό για πρώτη φορά στ’ Αφάντου

Χριστουγεννιάτικο χωριό  για πρώτη φορά στ’ Αφάντου

Χριστουγεννιάτικο χωριό για πρώτη φορά στ’ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1545 ΦΟΡΕΣ

Ένα μικρό… Χριστουγεννιάτικο χωριό στήθηκε για πρώτη φορά στ’ Αφάντου τις προηγούμενες ημέρες από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Παναγία Καθολική», εκεί όπου οι νεαροί κάτοικοι του οικισμού είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστες στιγμές.

Η συγκεκριμένη δράση ήταν ενταγμένη στις τριήμερες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή. Τα μικρά παιδιά του χωριού είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραμύθια, να φτιάξουν κέικ, ακόμη και να δημιουργήσουν στολίδια από πυλό!

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αφάντου κ. Σταμάτης Παπανικόλας ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές. Η συμβολή τους υπήρξε πραγματικά πολύτιμη και συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία της γιορτής, γεμίζοντας χαμόγελα και χαρά όλους τους παρευρισκόμενους. Με την ελπίδα ότι κάθε χρόνο θα προσπαθούμε με νέες ιδέες, όρεξη και μεράκι να κάνουμε τη γιορτή ακόμα πιο χαρούμενη και διασκεδαστική και με βαθιά πίστη ότι όλοι μαζί με οδηγό την αγάπη και την αισιοδοξία που χαρακτηρίζουν τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε μικρούς και μεγάλους. Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλο τον κόσμο, καλές γιορτές και ο νέος χρόνος να φέρει υγεία, ευτυχία και ευόδωση των επαγγελματικών και των προσωπικών στόχων του καθενός».

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα τη Δημοτική Ενότητα Αφάντου ως συνδιοργανώτρια των εκδηλώσεων, τον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ κ. Γιώργο Κακούλη, τις επιχειρήσεις Κωνσταντίνου Διάκου κεραμικά, Παναγιώτη Οικονόμου & ΣΙΑ Ο.Ε. και Φάνη Παπαμιχαήλ για τη συνδρομή τους στον στολισμό του δέντρου και τον Βασίλη Πετράκη για την πολύτιμη βοήθειά του.

Επίσης απευθύνει θερμές ευχαριστίες στον στρατό για την παραχώρηση των σκηνών, στους διευθυντές του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Αφάντου, στον Τσαμπίκο Μανωλά για τη μικροφωνική, στον Γιώργο Θεοδοσίου για την παρουσίαση του τριημέρου και στην Ειρήνη Πελλού για το βάψιμο των παιδιών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντική ήταν η συμβολή της Ευαγγελίας Παυλούς στις κατασκευές και στην αφήγηση παραμυθιών.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!