Εκοψαν την πίτα τους οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου!

Εκοψαν την πίτα τους  οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου!

Εκοψαν την πίτα τους οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 795 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 οι Πρόσκοποι Δωδεκανήσου έκοψαν την πίτα τους στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δωδεκανήσου! Πλήθος κόσμου, γονείς, Πρόσκοποι και φίλοι των Προσκόπων τίμησαν την εκδήλωση μας δειχνοντας την έμπρακτη αγάπη τους για το σκοπό το οποίο επιτελεί η Προσκοπική Κίνηση της Δωδεκανήσου!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ολύμπου κ.κ. Κύριλλος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Κα Χαρούλα Γιασιράνη, οι Αντιδήμαρχοι Κος Διακοσταματίου, Κος Χατζηιωάννου & η Κα Ζωάννου, εκπρόσωποι του Λιμενικού Σώματος του Στρατού καθώς και της Ελληνικής Αστυνομίας, εκπρόσωποι του Σώματος Ελληνίδων Οδηγών καθώς επίσης και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου, και το μελος του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και αναπληρωτής Γενικός Εφορος Κος Ιώαννης Σπύρου.

Στην εκδήλωση επίσης βραβεύτηκαν ο Βαθμοφόρος του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου & Εφορος Κλάδου Λυκοπούλων Δωδεκανήσου Κος Ιωάννης Μαλλιάκας με το μετάλλιο Ευδόκιμης Υπηρεσίας, η Κα Καλλιόπη Τριτσάρη μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 4ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Ρόδου με το μετάλλιο Φίλων του Προσκοπισμού και τέλος ο πρώην Περιφερειακός Εφορος Προσκόπων Δωδεκανήσου Κος Θεοδόσης Κατσαμούνδης όπου του απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή προσφορά του στο Προσκοπισμό της Δωδεκανήσου.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη