Οι βρύσες επιχείρησης στη Ρόδο βγάζουν... αέρα αντί για νερό εδώ και 6 μήνες

Οι βρύσες επιχείρησης στη Ρόδο βγάζουν... αέρα αντί για νερό εδώ και 6 μήνες

Οι βρύσες επιχείρησης στη Ρόδο βγάζουν... αέρα αντί για νερό εδώ και 6 μήνες

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1229 ΦΟΡΕΣ

Αγανάκτησαν υπάλληλοι και ιδιοκτήτες με την κατάσταση

Αγανακτισμένοι και με το δίκιο τους είναι εδώ και 6 τουλάχιστον μήνες, εργαζόμενοι και ιδιοκτήτες επιχείρησης που βρίσκεται επί της Ρόδου - Λίνδου, αφού όταν ανοίγουν τις βρύσες της επιχείρησης, αντί για νερό τρέχει με ισχυρότατη πίεση αέρας!

Το γεγονός αναφέρθηκε από τον περασμένο Ιούνιο στους αρμοδίους της ΔΕΥΑΡ από τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, αλλά από τότε μέχρι σήμερα, οι... βρύσες εξακολουθούν να τρέχουν... αέρα κοπανιστό, αφού οι υποσχέσεις που δόθηκαν δεν άλλαξαν ούτε στο παραμικρό την κατάσταση.

«Από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι σήμερα, έχουμε το ίδιο πρόβλημα – είπαν στη “ΡΟΔΙΑΚΗ” οι εργαζόμενοι της επιχείρησης. Έχουμε την ατυχία τα γραφεία και οι εγκαταστάσεις της επιχείρησής μας να βρίσκονται δίπλα σχεδόν από παράρτημα της ΔΕΥΑΡ.

Απ’ ό,τι μας είπαν, στα μέσα του 2018 τοποθετήθηκε πιεστικό μηχάνημα στην περιοχή για να μπορούν να έχουν όλοι νερό, αλλά έτσι την «πατήσαμε» εμείς. Βρισκόμαστε δίπλα στο δίκτυο που γίνεται η διανομή του νερού με πίεση, με αποτέλεσμα αντί να έρχεται νερό με πίεση και σε μας να φθάνει μόνο αέρας κι αυτός με ισχυρή δύναμη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ουσιαστικά δεν έχουμε νερό. Έχουμε μερικές σταγόνες με πίεση κι έτσι όταν ανοίγουμε τις βρύσες ή τραβάμε το καναζάκι στο μπάνιο, να τρέχει μόνο αέρας. Αέρας κοπανιστός δηλαδή!

Αναφέραμε το πρόβλημα, όχι μία αλλά δεκάδες φορές στους αρμοδίους της ΔΕΥΑΡ. Μας είπαν να περιμένουμε κι αυτό κάναμε μέχρι σήμερα. Πόσο ακόμα μετά από τόσους μήνες. Τι πρέπει να κάνουμε ως πολίτες και ως επιχείρηση;

Ας μας απαντήσει κάποιος από τους αρμοδίους. Μόνο αυτό ζητάμε. Δεν μας νοιάζει ούτε που πληρώνουμε αέρα αντί νερό ούτε τίποτα. Να αποκατασταθεί η βλάβη αυτή σε βάρος μας θέλουμε και τίποτα άλλο».

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη