Αθλέτικο Αφάντου: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποβιβάσετε την ομάδα μας»

Αθλέτικο Αφάντου: «Δεν θα σας επιτρέψουμε  να υποβιβάσετε την ομάδα μας»

Αθλέτικο Αφάντου: «Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποβιβάσετε την ομάδα μας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Επιστολή διαμαρτυρίας των φιλάθλων, με αφορμή τη διαιτησία Πλάτση, στο κυριακάτικο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Αστέρα Παστίδας

Επιστολή διαμαρτυρίας εξέδωσαν οι φίλαθλοι της Αθλέτικο Αφάντου, με αφορμή την τελευταία διαιτησία σε παιχνίδι της ομάδας τους και πιο συγκεκριμένα στο εξ αναβολής ματς με τον Αστέρα Παστίδας, την προηγούμενη Κυριοακή στο γήπεδο Αφάντου.

Στην επιστολή κάνουν λόγο για συνεχόμενες κακές διαιτησίες, αλλά πλέον μετά και τη διαιτησία Πλάτση, το… ποτήρι ξεχείλισε και δε θα αφήσουν αυτούς που επιδιώκουν να υποβιβάσουν την ομάδα τους να το κάνουν πράξη.

Αυτούσια η επιστολή:
«Την Κυριακή, σε ένα πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, στην προσπάθεια παραμονής της ομάδας μας στην κατηγορία, με αντίπαλο την ομάδα του Αστέρα Παστίδας, γίναμε μάρτυρες μιας προκλητικής, ανήθικης και σφαγιαστικής για την ομάδα μας διαιτησίας, του διαιτητή Πλάτση και της βοηθού Αναστασοπούλου.

Στη φάση του γκολ με το οποίο κέρδισε η ομάδα της Παστίδας, ο παίκτης ήταν σε πεντακάθαρη θέση οφσάιντ, στην οποία έκλεισε τα μάτια η βοηθός Αναστασοπούλου.

Στη συνέχεια όταν το σκορ ήταν 0-1, σε μπροστινή μπαλιά και ενώ ο παίκτης της ομάδας μας έβγαινε μόνος με το αντίπαλο τέρμα, ο τελευταίος αμυντικός της ομάδας της Παστίδας σήκωσε και τα δύο του χέρια μπροστά στο πρόσωπό του και έκοψε την μπάλα, παράβαση που τιμωρείται με αποβολή... ωστόσο ο διαιτητής έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι…!!!!

(Ο διαιτητής παραδέχθηκε στο ημίχρονο ότι έκανε λάθος…!!!). Ακολούθως, σε δύο φάσεις δεν έδωσε 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα στον αρχηγό και σε ακόμα ένα παίκτη της Παστίδας για σκληρό αντιαθλητικό παιχνίδι…!!! Ο διαιτητής Πλάτσης σε ολόκληρο τον αγώνα ανέχτηκε προκλητικά το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των παικτών της ομάδας της Παστίδας, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του παίκτη της ομάδας μας, Ταντίκη!

Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η ομάδα μας πίεζε για την ισοφάριση, μετά από σουτ του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Κανέλλου, η μπάλα χτυπώντας πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι πέρασε ξεκάθαρα τη γραμμή του τέρματος, αλλά η βοηθός Αναστασοπούλου έκλεισε ξανά τα μάτια και είπε ότι δεν είδε καλά τη φάση…!!!

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε μπροστινή μπαλιά, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Καλογήρου, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή μόνος και ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ, ανατράπηκε από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας της Παστίδας και για μία ακόμα φορά ο διαιτητής Πλάτσης και η βοηθός Αναστασοπούλου έκλεισαν τα μάτια φέρνοντας εις πέρας την αποστολή τους….!!!

Η χωρίς προηγούμενο προκλητική και σφαγιαστική διαιτησία αυτή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τις φετινές καταδικαστικές διαιτησίες εις βάρος της ομάδας μας….!!!

Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας η οποία όλα αυτά τα χρόνια με το χαμηλότερο budget της κατηγορίας παράγει αθλητισμό, δίνοντας κάθε χρόνο τίμιους αγώνες στους αγωνιστικούς χώρους μακριά από παρασκήνια και διαπλοκές….!!!

Ενημερώνουμε λοιπόν όλους αυτούς που μας πολεμούν, παίζοντας παρασκηνιακά βρόμικο παιχνίδι εις βάρος της ομάδας μας, ότι θα μας βρούνε μπροστά τους…!!!

Κύριοι σας ξέρουμε…! Και έστω και αργά ξυπνήσαμε…!
Δεν θα σας επιτρέψουμε να υποβιβάσετε την ομάδας μας με ύπουλα, παρασκηνιακά και δόλια μέσα!».

Φίλαθλοι Αθλέτικο
Athletico Fun Club

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή