Η ομογενής Ανθούλα Κατσιματίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο

Η ομογενής Ανθούλα Κατσιματίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο

Η ομογενής Ανθούλα Κατσιματίδη υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Νίσυρο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 454 ΦΟΡΕΣ

Η Ανθούλα Κατσιματίδη, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νισύρου, και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για αυτή τη νέα προσπάθειά της για το νησί!

Αγαπητές συμπατριώτισσες και συμπατριώτες,

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας αγωνιζόμενοι, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και προσωπικές στρατηγικές, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

Τα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής αποδεικνύουν πως ο Δήμαρχος κ. Χριστοφής Κορωναίος διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία που απαιτεί ο σύγχρονος ρόλος του Δημάρχου ως οραματιστή και αποτελεσματικού διαχειριστή των προβλημάτων του Δήμου ακόμα και σε ένα δύσκολο για την τοπική αυτοδιοίκηση περιβάλλον όπως αυτό που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια.

Για αυτό δηλώνω “παρούσα” στον αγώνα για την συνέχιση της θητείας του σημερινού μας δημάρχου Χριστοφή Κορωναίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΕΚΑΝ, εξασφαλίζοντας τη συνέχιση του τρόπου σκέψης, διοίκησης, άσκησης πολιτικών, σχεδιασμού, στόχευσης, έργου, παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας που μετριέται με έργα και πράξεις και ανακοινώνω την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Πατριωτικής Ενωτικής Κίνησης Αναγέννησης της Νισύρου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2019.

Ως μέλος της Νισύρικης ομογένειας της Αμερικής με βαθιές ρίζες στη Νίσυρο, θα αγωνιστώ για την ενότητα των απανταχού Νισυρίων.

Πηγή: hellenicdailynews.com

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»