Σάββας Ορφανίδης: «Έπρεπε να είχε έρθει εδώ και καιρό…»

Σάββας Ορφανίδης: «Έπρεπε να είχε έρθει εδώ και καιρό…»

Σάββας Ορφανίδης: «Έπρεπε να είχε έρθει εδώ και καιρό…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Ο προπονητής του Φοίβου, θεωρεί πως η ομάδα του αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Στο χειρουργείο αύριο ο Τερζίου για κάταγμα στο χέρι

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη πέτυχε την προηγούμενη Κυριακή ο Φοίβος, όπου στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής, νίκησε 1-0 τον ΠΑΟ Βάρδας.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη που παρουσιάστηκε πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μπήκε «βραχυκυκλωμένη» με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν ευκαιρίες, με κορυφαίες τα δύο πέναλτι που κέρδισαν, αλλά δεν αξιοποίησαν.

Οι «κυανοκότρινοι» στάθηκαν πολύ τυχεροί, αλλά είχαν και σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα τους, Γιαννούλη. Για πρώτη φορά τους χαμογέλασε η τύχη, αφού σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο δεν δικαιούνταν να πάρουν κάτι, κατόρθωσαν όχι μόνο να μην ηττηθούν, αλλά να «κλέψουν» και τη νίκη και μάλιστα μ’ ένα γκολ που μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως γκολ της χρονιάς.

Συγκεκριμένα ο Λαμίν πήρε τη μπάλα από τη μεγάλη περιοχή της άμυνας του, προχώρησε από δεξιά κι αφού προσπέρασε δύο αντιπάλους, πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε κάνοντας το 0-1.

«Αυτή η νίκη έπρεπε να έχει έρθει εδώ και πολύ καιρό. Σ’ όλα τα παιχνίδα μέχρι τώρα είμασταν πολύ καλλοί, αλλά η τύχη μας γύριζε την πλάτη, στη Βάρδα συνέβη το αντίθετο. Όση ατυχία είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια, τόση τύχη είχαμε σ’ αυτό», δήλωσε ο Σάββας Οργανίδης για το παιχνίδι με τον Παμβουπρασιακό.

«Η βαθμολογική θέση αδικεί την ομάδα μου, βάση της εικόνας που έχουμε παρουσιάσει στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Χάθηκαν πολλοί βαθμοί είτε λόγω απειρίας είτε λόγω λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων. Δεν μας στεναχωρεί όμως αυτό, καθώς το είχαμε ξακαθαρίσει από την αρχή. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι το… ταξίδι!!».

Την επόμενη αγωνιστική (24η) ο Φοίβος έχει ρεπό και ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής θα δώσει το σαββατοκύριακο ρεπό στους παίκτες του. Απομένουν δύο παιχνίδια ακόμα για να ολοκληρώσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, το εκτός έδρας ματς με τον Αχαρναϊκό και το εντός με τον Διαγόρα Βραχνέικων.

Στο μεταξύ αύριο πρόκειται να μπει στο χειρουργείο ο νεαρός Άλμπαν Τερζίου, που στο παιχνίδι της Βάρδας υπέστη κάταγμα στο χέρι (σκαφοειδές). Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά μάλλον θα χάσει το υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή