Ο Δήμος Νισύρου προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την ύδρευση του Εμπορειού και των Νικειών

Ο Δήμος Νισύρου προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την ύδρευση του Εμπορειού και των Νικειών

Ο Δήμος Νισύρου προκήρυξε ανοικτό διαγωνισμό για την ύδρευση του Εμπορειού και των Νικειών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 315 ΦΟΡΕΣ

Σε δελτίο Τύπου του εξέδωσε ο Δήμος Νισύρου αναφέρει τα εξής:

Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Δωδεκανήσου (ΔΤΕΔ) της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου προκήρυξε το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο του Δήμου Νισύρου με τίτλο «ΥΔΡΕΥΣΗ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΙΚΕΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ», την 3η Απριλίου 2019. Η διαδικασία του διαγωνισμού θα διαρκέσει έως την 15η Μαίου. Με την εποπτεία της ΔΤΕΔ Θα υπογραφεί η σύμβαση υλοποίησης του έργου, η παρακολούθηση της υλοποίησης, παραλαβής και παράδοσης σε λειτουργία στον Κύριο του Έργου, Δήμο Νισύρου.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή των έργων μεταφοράς νερού (σωληνώσεις, δεξαμενές, αντλιοστάσια) για την υδροδότηση των οικισμών Εμπορειού και Νικειών του Δήμου Νισύρου. Η υδροδότηση θα γίνεται από το υφιστάμενο εργοστάσιο αφαλάτωσης που είναι εγκατεστημένο στο 2ο χιλιόμετρο της οδού από τους Πάλους προς το Μανδράκι. Το συνολικό μήκος των αγωγών μεταφοράς ανέρχεται περίπου σε 11.000μ. Η εκτιμώμενη Συνολική Αξία είναι 1.443.548,39 Ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εσωτερικών, από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι» του Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης» με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση»

Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου είναι δώδεκα (12) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης.

Με την αποπεράτωση του έργου αυτού θα ενοποιηθεί το δίκτυο ύδρευσης όλου του νησιού και θα σταματήσουν να μεταφέρουν νερό στους οικισμούς τα υδροφόρα οχήματα.

Διαβάστε ακόμη

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα

Δήμος Νισύρου: Η 8η του Μάρτη είναι ημέρα ορόσημο για τους αγώνες των γυναικών σε όλο τον κόσμο

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του δήμου Νισύρου

H Νίσυρος στους 1000 δήμους-εταίρους του πανευρωπαϊκού δικτύου «Οικοδομώντας την Ευρώπη μαζί με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης»