Επιτυχημένο το 2ο Rhodes Penguins Swimming Day

Επιτυχημένο το 2ο Rhodes Penguins Swimming Day

Επιτυχημένο το 2ο Rhodes Penguins Swimming Day

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Διοργανώθηκε από την κολυμβητική ακαδημία «Πιγκουίνοι Ρόδου»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου το 2ο RHODES PENGUINS Swimming Day από την Κολυμβητική Ακαδημία «ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ».

Στους αγώνες αυτούς συμμετείχαν 135 αθλητές από τους Rhodes Penguins. Η ευχάριστη έκπληξη ήταν οι 15 αθλητές που δήλωναν από μόνοι τους συμμετοχή.

Η ημέρα ξεκίνησε με τους μικρούς φίλους από τα αρχάρια τμήματα του Κολλεγίου Ρόδου σε μορφή επίδειξης, όπου στο τέλος περίμενε όλα τα παιδιά ένα μετάλλιο και ένα μπαλόνι.

Στη συνέχεια δίνοντας τη σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά που γεννήθηκαν από 2010 έως και 2013, πραγματοποιήθηκαν 25 αγωνίσματα στα οποία απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.


Τέλος ακολούθησε η προαγωνιστική και αγωνιστική κατηγορία με συμμετοχή σε αγωνίσματα 50 μέτρων. Στην ημέρα κολύμβησης για πρώτη φορά όλα τα παιδιά πήραν μέρος σε σκυταλοδρομίες απολαμβάνοντας το νερό και τη συνεργασία.

Η διοργάνωση αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Οι αγώνες έχουν στόχο να δώσουν κυρίως κίνητρο σε παιδιά που δεν παίρνουν μέρος σε αγώνες εκτός Ρόδου και τη χαρά της ισότιμης συμμετοχής μαθαίνοντας μέσω αυτής την ευγενή άμιλλα.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ. Αντωνιάδη για τη στήριξη και φυσικά τον χορηγό μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς καθώς και τους υποστηρικτές μας Alter Ego, Arches Plus Open Air Club, Dali Extraordinary Art Bistro, Jasper Gastrocafe Rhodes, Metro Μεταφορική», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!