Η αγωνιστική δράση στο άθλημα της ιππικής αντοχής συνεχίζεται στη Ρόδο

Η αγωνιστική δράση στο άθλημα της ιππικής αντοχής συνεχίζεται στη Ρόδο

Η αγωνιστική δράση στο άθλημα της ιππικής αντοχής συνεχίζεται στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 382 ΦΟΡΕΣ

Όλα είναι έτοιμα για τον 4ο αγώνα ανάπτυξης ιππικής αντοχής – endurance που διοργανώνει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου (Κ.Ε.ΙΠ.) με την υποστήριξη του Δ.Ο.Π.Α.Ρ την Κυριακή 21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του ομίλου (Καλυθιές) και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας (Ε.Ο.Ι).

Το Σάββατο (20/4) το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξετάσεις για την απόκτηση άδειας ικανότητας αθλητή με απεσταλμένους εξεταστές – κριτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Την Κυριακή (21/4) το καθαρά αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινά από τις 8:00 το πρωί με την κατηγορία των 60χλμ. ενώ οι κατηγορίες των 40χλμ. και 20χλ. εκκινούν στις 9:00 και 10:00 το πρωί αντίστοιχα.

Δυναμική αναμένεται η παρουσία του ομίλου των Καλυμνίων στους αγώνες και στις εξετάσεις άδειας ικανότητας αθλητή. Οι αθλητές που συμμετέχουν με στόχο την καλύτερη δυνατή επίδοση είναι οι εξής: Μανώλης Μαχραμάς, Δημήτρης Χατζηαντώνης, Ρωξάνη Κοντογιάννη, Ζαλαβρά Φαίδρα, Ζαλαβρά Μαρία, Έμμα Γιακουμάκη, Στέλλα Παπανικολάου, Μοσχούς Κιάρα, Εμμανουέλα Αραμπατζή, Ραφαέλα Σαλονικιού, Ηλίας Τζεβελέκος, Αντώνης Παπαοικονόμου, Αντώνης Ξυπολυτάς, Χρυσάνθη Ξυπολυτά, Γρηγορία Αρβανιτίδου, Συριδάκη Άννα, Βιργινία Πολλεζέλ και ο Παντελής Σαλονικιός.

“Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές που συνέβαλαν στην υλοποίηση του αγώνα:
Semiramis City hotel & Business Centre, Argy’s Art και το εστιατόριο Πολλωνιάτισα.
Την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία Beyond Group. Λίγα λόγια για το άθλημα της ιππικής αντοχής: Πρόκειται για αγώνα με τον χώρο και τον χρόνο όπου δοκιμάζεται η αντοχή, η ταχύτητα του αλόγου και η ικανότητα του αναβάτη. Βασικός στόχος των αγωνιζομένων είναι να τερματίσουν τα άλογά τους σε καλή φυσική κατάσταση και σε καθορισμένο χρόνο” αναφέρει το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου σε ανακοίνωσή του.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!