Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αντώνη Καμπουράκη στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5509 ΦΟΡΕΣ

Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου απόψε στα εγκαίνια που πραγματοποίησε στα γραφεία της παράταξής του επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως στην πόλη της Ρόδου, ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Αντώνης Καμπουράκης.

Ο κ. Καμπουράκης ευχαρίστησε τον κόσμο που προσήλθε στην σχετική εκδήλωση, χωρίς μάλιστα όπως σημείωσε χαρακτηριστικά στο άνοιγμα της ομιλίας του να γίνει οποιαδήποτε κινητοποίηση.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι τα γραφεία της παράταξής του θα παραμείνουν ανοικτά για όλους τους Ροδίτες, έτσι ώστε ο χώρος να αποτελέσει σημείο συνάντησης και προβληματισμού, αλλά και κατάθεσης ιδεών από τους κατοίκους του νησιού μας.

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος δήμαρχος ανέφερε στην ομιλία του ότι «είναι η ώρα η Ρόδος να προχωρήσει μπροστά. Σήμερα εγκαινιάζουμε το σπίτι μας και σας καλώ να περπατήσουμε μαζί. Κάνουμε ανοιχτές συζητήσεις με όλους και ακούμε με προσοχή και όχι για τα μάτια του κόσμου».

Στη συνέχεια ο κ. Καμπουράκης αναφέρθηκε εκ νέου στις επτά στρατηγικές δεσμεύσεις του προγράμματος του και είπε ακόμη «βγαίνουμε μπροστά με ρεαλιστική και ολοκληρωμένη πρόταση ενώ άφησε αιχμές γι’ αυτούς που όπως είπε αυτάρεσκα αρέσκονται στις δάφνες της εξουσίας τους.

Κλείνοντας σημείωσε επίσης ότι θα αναζητήσει συγκλίσεις μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο μια ρόδο που θα λάμπει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» έδωσαν απόψε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο» οι εξής:

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάνος Κόνσολας, ο πρώην βουλευτής Βασίλης Υψηλάντης, η πρώην βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, ο πρώην δήμαρχος Ροδίων κ. Μάνος Κόκκινος, ο αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζαννετίδης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Ευστρατίου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλος Μπακίρης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ρόδου της ΝΔ και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου Ηλίας Τσέρκης, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Μηνάς, η πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νατάσα Βενετοκλή, καθώς επίσης και ο πρώην αντιδήμαρχοι Νίκος Χαραλάμπης και Μανώλης Καμπουρόπουλος, με τον τελευταίο να αποτελεί και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

Αρκετοί ήταν ακόμη οι εκπρόσωποι φορέων της περιοχής που παρευρέθηκαν όπως ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου Βασίλης Περίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου Νίκος Μπόνης, ο δικηγόρος και πρόξενος επί τιμή της Φινλανδίας στη Ρόδο Άκης Δημητριάδης, η επίσης πρόξενος επί τιμή της Γαλλίας Αλίκη Μοσχή, ο πρόεδρος του Σωματείων Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργος Ματσίγκος, ο πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης και ο πρόεδρος του σωματείου ταξιτζήδων Θεοδόσης Καστανίδης.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα:

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου