Τα βιογραφικά νέας... εξάδας υποψηφίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος

Τα βιογραφικά νέας... εξάδας υποψηφίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος

Τα βιογραφικά νέας... εξάδας υποψηφίων ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2224 ΦΟΡΕΣ

Τα βιογραφικά έξι ακόμη νέων υποψηφίων της παράταξής του ανακοίνωσε συνδυασμός του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, "Ρόδος Δύναμη Πολιτών".

Πιο συγκεκριμένα:

Aναστάσιος Λαουδίκος

«Ένας δια βίου αθλητής, με παγκόσμια μετάλλια που αποδεικνύουν το πείσμα αλλά και την αγάπη του για τον αθλητισμό, με μεγάλη κοινωνική προσφορά, και με όραμα την προώθηση του αθλητικού ιδεώδους στους νέους ανθρώπους θα είναι μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Αναστάσιε Λαουδίκο σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Συντάσσομαι στο πλευρό του κ. Φώτη Χατζηδιάκου, γιατί έχει Όραμα, Πίστη, Αγάπη, Υπευθυνότητα, Αποφασιστικότητα με σεβασμό και αξίες για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του Τόπου μας».

Με εκτίμηση,
Αναστάσιος Λαουδίκος


Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1977. Είναι απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου -ΤΕΦΑ Αθηνών με αθλητική υποτροφία. Αθλητικές Επιστήμες: Κλασσικός Αθλητισμός. Είναι Απόφοιτος Σχολής Αθλητικής Διατροφολογίας - Φυσικοθεραπείας στον τομέα της προπονητικής για την Ανάπτυξη του Επαγγελματικού Πρωταθλητισμού. Είναι Απόφοιτος της Σχολής Ελληνικής Ομοσπονδίας Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού.

Επίσης είναι Πρωταθλητής Ελλάδος στο Ακόντιο, Χρυσός Βαλκανιονίκης, Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής καθώς έχει διακριθεί σε πολλούς εγχώριους και Διεθνείς αγώνες. Από το 2008-2018 εργάστηκε ως Προπονητής σε Αθλητικό Σωματείο Στίβου (Ένωση Καζωνης – Κάλυμνος 2000).


Αντώνιος Κυζούλης

«Ένας ταλαντούχος μουσικός, πολύτιμος συνεργάτης με βαθύτατο σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα, ένας πανελλήνια βραβευμένος συνθέτης με πλούσια πολιτιστική δράση αποδέχεται την πρόσκλησή μας για συμπόρευση στην επόμενη θητεία.

Αντώνη Κυζούλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Η απόφαση μου να συμπορευθώ με τον αγαπητό μου φίλο Φώτη Χατζηδιάκο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές απορρέει πρωτίστως μέσα από μία σαφέστατα θετική συνολική αποτίμηση του φανερού αλλά και του αφανούς έργου της παρούσας Δημοτικής Αρχής.

Εν συνεχεία απορρέει μέσα από το γεγονός ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και την καλλιέργεια και την ευρυμάθεια του ανδρός, χαρακτηριστικά που κατά τη γνώμη μου είναι βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στα κοινά.

Πιστεύω πως είναι επιτακτική ανάγκη για κάποιον που ηγείται στα δημόσια τεκταινόμενα, να τον χαρακτηρίζουν η κοινωνική του ευαισθησία και συγχρόνως η πνευματική του καλλιέργεια.

Τέλος, η ένταξη μου στην παράταξη του Φώτη Χατζηδιάκου αντανακλά την επιθυμία μου, μακριά από μικροπολιτικές σκοπιμότητες και οποιοδήποτε προσωπικό όφελος, να συνδράμω στο μέτρο του δυνατού, στην εδραίωση και στη διεύρυνση των επιτευγμάτων και των στόχων της δημοτικής παράταξης, «ΡΟΔΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Με εκτίμηση,
Αντώνης Κυζούλης


Βιογραφικό

Γεννήθηκε στη Ρόδο το 1975. Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Ρόδου και στη συνέχεια μελέτησε πιάνο και θεωρητικά της μουσικής κοντά στους: Μυρτώ Μαυρίκου, Άννα Μιχαλάκη, Καίτη Καστρουνή, Παναγιώτη Κουβαρά και Γεωργία Χαραυγή.

Από το 1998 ασχολείται συστηματικά με τη σύνθεση μουσικής για το θέατρο, έχοντας συμμετάσχει σε περισσότερες από τριάντα παραγωγές, συνεργαζόμενος με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρόδου, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης, το Συμιακό Θέατρο, το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου, τον Λαϊκό Θίασο Τέχνης Αθηνών, την Παιδική Σκηνή του Δήμου Ροδίων και άλλους θιάσους.

Ταυτόχρονα συνεργάζεται σταθερά με τη χορογράφο Έλλη Παρασκευά, ως συνθέτης , πιανίστας και μουσικός επιμελητής. Παράλληλα έχει συνθέσει κύκλους τραγουδιών κατά κύριο λόγο βασισμένους σε ποιητικά κείμενα (Κ.Καρυωτάκης, Μ. Πολυδούρη, Γ. Ρίτσος, Κ. Παλαμάς, Κ.Π. Καβάφης, Μ. Μπουρμπούλης, Ν. Καζαντζάκης, Φ.Γ. Λόρκα, Oscar Wilde, Α. Δημητρούκα, κ.α.), ορχηστρικά έργα, καθώς επίσης μουσική για ντοκιμαντέρ και για ταινίες μικρού μήκους.

Το 2007 τιμήθηκε στο Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης με το Ειδικό Βραβείο Καλύτερης Σύνθεσης, το οποίο παρέλαβε από τον γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα. Από τις αρχές του 2008 έως και τον Ιούνιο του 2011, εργάστηκε στο Τμήμα Πολιτισμού της Νομαρχίας Δωδεκανήσου – Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Το Μάρτιο του 2008, επί Δημαρχίας Χατζή Χατζηευθυμίου, τιμήθηκε από το Δήμο Ροδίων με το Χάλκινο Μετάλλιο τιμής της Πόλεως Ρόδου. Από το 2014 διατελεί μαέστρος της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Ομιλεί πολύ καλά Αγγλικά και ελάχιστα Γαλλικά.


Γιώργος Βαρέλης

«Ένας νέος επιστήμονας, με εξαιρετικές σπουδές, ένας ευφυής τεχνοκράτης, με διαχρονική παρουσία και εμπειρία στα κοινά, με διάθεση για έργα και προσφορά στον τόπο του και σε όλο το νησί συστρατεύεται μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Γιώργο Βαρέλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Ανταποκρίθηκα στο κάλεσμα του νυν Δημάρχου κ. Χατζηδιακου να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικες εκλογές του 2019, γιατί απλά πιστεύω στην εργατικότητα, την οξυδέρκεια, την δραστηριότητα, την ταπεινότητα και την διάθεση του. Προσιτός προς κάθε Δημότη, διατεθειμένος για ανανέωση σε μια δεύτερη θητεία με εντατικοποίηση των ρυθμών υλοποίησης των στόχων που χάραξε στην πρώτη. Ο ενιαίος Δήμος Ρόδου και ιδιαίτερα ο Δήμος Αρχαγγέλου, ο τόπος μου, αξίζουν της προσοχής, της προσφοράς και της προσπάθειας όλων μας».

Με εκτίμηση,
Γεώργιος Βαρέλης


Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1979. Μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα στον Αρχάγγελο. Σπούδασε στα Χανιά απ όπου και αποφοίτησε το 2002 ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός ΤΕ. Συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, συγκεκριμένα στο South Bank University, όπου ολοκλήρωσε το 2003 ένα μεταπτυχιακό (MSc in Telecommunications and Computer Networks Engineering).

Εργασιακά ξεκίνησε με ένα ηλεκτρονικό εργαστήριο το 2005, συνέχισε ως τεχνικός στον ΟΤΕ Ρόδου από το 2006 έως το 2009 και από τότε εως και σήμερα εργάζεται ως Ηλεκτρονικός Μηχανικός Ασφαλείας Εναέριου Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στο Αεροδρόμιο " Διαγόρας" της Ρόδου.

Κατά την διάρκεια των σπουδών του διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών του ΤΕΙ Χανίων καθώς και Εκπρόσωπος των σπουδαστών στο Συμβούλιο και στη Συνέλευση των καθηγητών (1999-2001). Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής του Καποδιστριακού Δήμου Αρχαγγέλου από το 2007-2010.


Δημήτρης Ζανεττούλης

«Ένας ανήσυχος πολίτης, έμπειρος στην πολιτική, με όραμα και μεγάλο έργο στην αυτοδιοίκηση και το συνδικαλισμό, με ενεργή ενασχόληση δεκαετιών σε θέματα παιδείας, υγείας, και πολιτισμού στην περιοχή του, ένας εξαιρετικός φίλος, συμμετέχει στην παράταξή μας για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της Ρόδου στην επόμενη θητεία.

Δημήτρη Ζανεττούλλη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ « Σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στην ΔΕΥΑ Ρόδου, αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος με την παράταξη του σημερινού Δημάρχου Φώτη, έχοντας την Εμπειρία, την Γνώση, την Δράση, και του Αποτελέσματος γνωρίζοντας το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Ρόδου».

Με εκτίμηση,
Δημήτριος Ζανεττούλλης



Βιογραφικό
Κατάγεται και ζει στο Ασκληπειό της Ρόδου όπου και υπήρξε Πρόεδρος τόσο στο Μορφωτικό Σύλλογο όσο στη Κοινότητα Ασκληπειού και Συμβούλιο Περιοχής Νότιας Ρόδου. Μεγάλωσε και διαμόρφωσε την προσωπικότητα του στον Αρχάγγελο παίρνοντας τις πρώτες ενέσεις πολίτικης και συνδικαλισμού.

Τελείωσε την Ακαδημία της Ρόδου και διορίστηκε Δάσκαλος σε πολλά χωριά και στην πόλη του Νησιού.

Διατέλεσε επί τριανταπέντε χρόνια μέλος του ΔΣ Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ρόδου, αιρετός του ΠΥΣΠΕ, του ΑΣΥΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ εκπροσωπώντας τον κλάδο των Δασκάλων και Νηπιαγωγών.

Εκλέχτηκε Κοινοτάρχης Ασκληπειού και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Νότιας Ρόδου, ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε στον ΔΣ της ΤΕΔΚ Δωδ/σου και στο ΔΣ της ΚΕΔΚΕ Ελλάδας ως μέλος στη Επιτροπή Διεθνών Σχέσεων.

Ήταν Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Ρόδου το 1998 ώσπου και παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος το 2000. Από τότε ασχολείται μόνο με το χωριό του και τη Νότια Ρόδο και όλο το Νησί από άμισθες θέσεις (Αντιπρόεδρος στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Ρόδου-Ορφανοτροφείο).


Ειρήνη Τόλιου

«Μια ευγενική και δραστήρια νέα γυναίκα, παθιασμένη με την ιστορία της Δωδεκανήσου, ταγμένη στην προστασία του ιστορικού μας και πολιτιστικού πλούτου, με ξεκάθαρη προτεραιότητα την ανάδειξη της μοναδικότητας της Ρόδου, θα βρίσκεται μαζί μας στην επόμενη θητεία.

Ειρήνη Τόλιου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Αγαπητέ Δήμαρχέ μας, Φώτη Χατζηδιάκο

Η προσφορά και ο αγώνας για το τόπο μας είναι δεδομένη. Ως Προϊσταμένη των Γενικών Αρχείων του Κράτους Νομού Δωδεκανήσου υπηρετώ τον πολιτισμό με γνώση και αγάπη. Οφείλω να συνεχίσω το έργο μου δίπλα σου και να συμπορευτώ με στόχο την ολοκλήρωση και αναστήλωση του ιστορικού μνημείου του Ιπποτικού Ναυαρχείου στη Μεσαιωνική πόλη της Ρόδου για τη φύλαξη, διάσωση και παράδοση στις επόμενες γενιές του μοναδικού διασωθέντος παγκοσμίως ιστορικού θησαυρού που αποτελεί έδρα της διεθνούς ερευνητικής κοινότητας των επισκεπτών και προβάλει παγκοσμίως τη Ρόδο.

Σ’ ευχαριστώ για την ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω στον ανεξάρτητο συνδυασμό, Ρόδος Δύναμη Πολιτών στις αυτοδιοίκητες εκλογές την 26 Μαΐου 2019».

Με εκτίμηση,
Ειρήνη Τόλιου

Βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κάλυμνο. Αποφοίτησε από το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης, εργάστηκε επί 7 έτη στο Κέντρο Ευρωπαϊκής Τεκμηρίωσης στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. και 4 συνεχόμενα έτη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διορίστηκε στα Γενικά Αρχεία του Κράτους στο Παλαιό Ψυχικό το 2007 και μετατέθηκε στα Γενικά Αρχεία Νομού Δωδεκανήσου όπου από το 2010 υπηρετεί ως Προϊσταμένη. Στη πολυετή θητεία της αισθάνεται χρέος της, την ανάδειξή του ιστορικού και πολιτιστικού πλούτου στη διεθνή κοινότητα διοργανώνοντας εκθέσεις, ομιλίες και δράσεις σε συνεργασία με ελληνικά και διεθνή πανεπιστήμια, φορείς και ιδρύματα.

Πρόσφατα συνεργάστηκε με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και την Ελευθερία φέρνοντας στο Φως ιστορικούς θησαυρούς, μοναδικούς στον κόσμο, κατά γενική ομολογία των ερευνητών.

Μεγάλη τιμή με παγκόσμια προβολή αποτέλεσε για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα η συνεργασία με το Μουσείο Ολοκαυτώματος της Ουάσιγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, που εξουσιοδοτείται απ’ ευθείας από το Αμερικανικό Κογκρέσο. Αυτή τη χρονική περίοδο ολοκληρώνει μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστημίου Αιγαίου. Είναι παντρεμένη με τον Οδοντίατρο Δρ. Στέφανο Τόλιο και έχουν μία κόρη.


Μανώλης Σαββιού

«Ένας νέος νομικός, με εξαίρετες γνώσεις, επιθυμία για προσφορά στα κοινά, έχοντας πεισθεί από τη συνέπεια των λόγων αλλά κυρίως των έργων μας, αποδέχεται την πρόσκλησή μας για να δώσει το παρών στην επόμενη θητεία.

Μανώλη Σαββιού σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Θεωρώ δεδομένο ότι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, ο καθένας με το δικό του πλάνο, θέλουν και επιδιώκουν την ανάπτυξη και ευημερία του νησιού μας.

Μετά από πρόσκληση του νυν και υποψήφιου στις επικείμενες εκλογές Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, αποφάσισα να συμπορευθώ μαζί του για να προσφέρω και εγώ με τη σειρά μου στον τόπο μου, συμβάλλοντας στην μέχρι τώρα αξιόπιστη και ήδη δοκιμασμένη πορεία του».

Με εκτίμηση,
Εμμανουήλ Σαββιού


Βιογραφικό

Ο Εμμανουήλ Σαββιού του Στέργου και της Χρυσάνθης γεννήθηκε στη Ρόδο στις 25-06-1979.

Κατάγεται από τις Καλυθιές Ρόδου. Σπούδασε Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και στη συνέχεια Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Από το έτος 2010 έως σήμερα είναι δικηγόρος Ρόδου και από το έτος 2016 συνεργαζόμενος δικηγόρος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος. Είναι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο Ρόδου Άννα Ηλιάδη του Ιωάννη, που κατάγεται από τα Κοσκινού και την Κρεμαστή Ρόδου και έχουν μια κόρη δύο ετών.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών