Οκτώ μετάλλια και τρία πανελλήνια ρεκόρ από τον Ροδίτη αρσιβαρίστα, Κ. Μαρκόπουλο!

Οκτώ μετάλλια και τρία πανελλήνια ρεκόρ από τον Ροδίτη αρσιβαρίστα, Κ. Μαρκόπουλο!

Οκτώ μετάλλια και τρία πανελλήνια ρεκόρ από τον Ροδίτη αρσιβαρίστα, Κ. Μαρκόπουλο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1469 ΦΟΡΕΣ

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του Κωνσταντίνου Μαρκόπουλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Άρσης Βαρών στα Ιωάννινα, καθώς κατέκτησε οκτώ μετάλλια και σημείωσε τρία πανελλήνια ρεκόρ!

Ο Ροδίτης πρωταθλητής πρόσθεσε στη συλλογή του έξι ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στα 89 κιλά στις κατηγορίες εφήβων, νέων ανδρών και ανδρών στις οποίες συμμετείχε και οι οποίες διεξήχθησαν ταυτόχρονα.

Πιο συγκεκριμένα στους έφηβους τερμάτισε δεύτερος στο αρασέ σηκώνοντας 134 κιλά, δεύτερος στο ζετέ με 170 κιλά και δεύτερος στο σύνολο με 304 κιλά σημειώνοντας και στις τρεις κατηγορίες πανελλήνια ρεκόρ, τα οποία είχε όμως την ατυχία να του πάρει μόλις λίγα λεπτά μετά ο νικητής της κατηγορίας Γεράσιμος Γαλιατσάτος.

Με τις ίδιες επιδόσεις ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος κατέκτησε ακόμη τρία αργυρά μετάλλια στην κατηγορία των νέων ανδρών, ενώ στους άνδρες ήταν τέταρτος στο αρασέ, δεύτερος στο ζετέ και δεύτερος στο σύνολο.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» ο ίδιος δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για την στήριξη και αυτή τη φορά, τους προπονητές μου Οδυσσέα Δήμα και Στηβ Μαγούλα, καθώς επίσης και την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου! Ελπίζω να κάνω πάντα τη Ρόδο μας υπερήφανη, όσο πιο πολύ μπορώ, καθώς και όλους όσοι με στηρίζουν. Επόμενος στόχος μου είναι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων. Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με υγεία, αγάπη και χαρά»!

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο