Τα βιογραφικά τεσσάρων νέων υποψηφίων της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Τα βιογραφικά τεσσάρων νέων υποψηφίων της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Τα βιογραφικά τεσσάρων νέων υποψηφίων της παράταξης «Ρόδος Δύναμη Πολιτών»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 733 ΦΟΡΕΣ

Κατερίνα Βορεινάκη

«Μια εξαιρετική συνεργάτης, μια πολύ καλή φίλη με αποδεδειγμένες κοινωνικές ευαισθησίες.

Μια γυναίκα με τεράστια διαχρονική προσφορά στη στήριξη των πιο ευάλωτων ομάδων του νησιού, συμμετέχει στην παράταξή μας για να διασφαλίσουμε ότι και στην επόμενη θητεία ο Δήμος θα εγγυηθεί συνθήκες αξιοπρέπειας για το σύνολο της κοινωνίας.

Κατερίνα Βορεινάκη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Η Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον Δήμαρχο Χατζηδιάκο Φώτη εργάστηκε με συνέπεια και αποφασιστικότητα για να μπουν τα θεμέλια για την υλοποίηση έργων αναγκαίων για το νησί μας.

Βιώνουμε σκληρές εποχές και είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε με τόλμη και αποφασιστικότητα.

Η τόλμη και η αποφασιστικότητα είναι χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του Δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου ο οποίος έχει αποδείξει ότι είναι δίπλα στον απλό πολίτη, είναι γνώστης των δυσκολιών και των προβλημάτων του τόπου μας και μπορεί να συνεχίσει δυναμικά και μεθοδικά.

Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και είμαι βέβαιη ότι ο ροδιακός λαός θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά του και θα συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε».

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Βορεινάκη


Βιογραφικό

Η Βορεινάκη Αικατερίνη (Κατερίνα) γεννήθηκε στην Ρόδο. Κατάγεται από την Κρήτη είναι Κοινωνική Λειτουργός και εργάζεται στο Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας της Δ/σης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου.

Είναι κάτοχος MSc στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας (Ε.Σ.Δ.Υ.). Διατέλεσε μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Κοινωνικών Φορέων και της Αδελφότητας Κρητών Ρόδου «Ο Ψηλορείτης».

Η έκδηλη ανάγκη των παιδιών με αναπηρία που ζουν στον ιδρυματικό χώρο να ζήσουν ισότιμα την ώθησε να συστήσει την ΑΜΚΕ «ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» η οποία αγαπήθηκε και καταξιώθηκε από τη ροδιακή κοινωνία διεκδικώντας το αναφαίρετό δικαίωμα τους στην οικογένεια και στην αξιοπρεπή διαβίωση χωρίς διακρίσεις και στεγανά.


Ευαγγελία Αντωνιάδη

«Μια ακόμα εκπρόσωπος της νέας γενιάς, η οποία γνωρίζει καλά τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, αλλά και τις επιθυμίες των νέων σήμερα, με αγάπη, όραμα, και διάθεση προσφοράς στα κοινά, συμμετέχει στην παράταξή μας για να υλοποιήσουμε τις παρεμβάσεις που θα δώσουν πνοή ανάπτυξης στη Ρόδο.

Ευαγγελία Αντωνιάδη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Σε ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες Φώτη Χατζήδιακο».

Με εκτίμηση,
Ευαγγελία Αντωνιάδη


Βιογραφικό

Η Ευαγγελία Αντωνιάδη του Παντελή και της Μαριέττας, κατάγεται από την Ρόδο και ζει στην Κρεμαστή απόφοιτη από το Γενικό Λύκειο Κρεμαστής το 2010, απόφοιτη από την σχολή ΕΠΑΣ με ειδικότητα στην Αισθητική το 2012 με 2 χρόνια προϋπηρεσία σε ξενοδοχειακές μονάδες και με 4 χρόνια προϋπηρεσία στα καταστήματα αφορολογήτων στον Διεθνή Αερολιμένα Ρόδου. Σήμερα βρίσκεται σε θέση γραμματειακής υποστήριξης στο Ωδείο Αιγαίου στην περιοχή της Σορωνής.


Στέφανος Μελλίνης

«Ένας νέος που τον χαρακτηρίζει η μαχητικότητα και το αίσθημα ευθύνης για τη Ρόδο. Πάντα δραστήριος, με κύριο στόχο τη δημιουργία των αναγκαίων και ικανών συνθηκών για την αύξηση των ποιοτικών θέσεων εργασίας στο νησί, συμπορεύεται με την παράταξή ώστε στην επόμενη θητεία να πετύχουμε την επιστροφή των νέων στη Ρόδο μας.

Στέφανο Μελλίνη σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στα κοινά του τόπου μας αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Δημάρχου μας Φώτη Χατζηδιάκου.

Η αγάπη μου για τη Ρόδο με ώθησε να θέλω από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου να προσφέρω και να συμμετέχω στις αποφάσεις που θα αναμορφώσουν και θα διαμορφώσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα της Ρόδου δημιουργώντας ταυτοχρόνως και τις βάσεις για μία Ρόδο ανθούσα και ευημερούσα, όπως της αξίζει.

Δε διεκδικώ δάφνες ούτε και αναζητώ θέσεις και αξιώσεις, το μόνο που θέλω είναι εφόσον με τιμήσετε και με εκλέξετε στο θώκο του δημοτικού συμβούλου να προσφέρω έντιμα και δημιουργικά στην ανάπτυξη νέων ιδεών και απόψεων ωφέλιμων για τον τόπο και τους συμπολίτες μου».

Με εκτίμηση,
Στέφανος Μελλίνης


Βιογραφικό

O Στέφανος Μελλίνης γεννήθηκε στη Ρόδο το 1980 και είναι απόφοιτος του τμήματος Διεθνούς Εμπορίου και απόφοιτος του τμήματος Μουσικής Πληροφορικής. Από το 2007 βρίσκεται στο νομικό χώρο ως ασκούμενος και από το 2012 ασκεί το λειτούργημα του Δικαστικού Επιμελητή στο Εφετείο Δωδεκανήσου με έδρα το Πρωτοδικείο Ρόδου.

Στέλλα Παπακωνσταντίνου

«Στα τα νέα πρόσωπα της παράταξής μας, η Στέλλα Παπακωνσταντίνου, με πλούσιο βιογραφικό και εξαιρετικές σπουδές, ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση λόγω της γνήσιας αγάπης της για την ιδιαίτερη πατρίδα της τη Λίνδο, και ολόκληρο το νησί. Η οικογενειακή παράδοση μαζί με το όραμα και την τεκμηριωμένη άποψη είναι εχέγγυα επιτυχίας στην επόμενη δημοτική θητεία.

Στέλλα Παπακωνσταντίνου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος


▸ «Από μαθήτρια Λυκείου αναπολώ με νοσταλγία τον πατέρα μου να ασχολείται ποικιλοτρόπως με την πολιτική και να προσπαθεί να διοχετεύσει την ενέργεια και την ευρηματικότητά του στην ποιοτική αναβάθμιση του δημόσιου βίου του τόπου μας.

Σήμερα, αρκετά χρόνια αργότερα, ούσα πλέον πεπεισμένη ότι η παράταξη του νυν Δημάρχου, Φώτη Χατζηδιάκου, έχει καταθέσει έμπρακτα τα αναμφίβολα εχέγγυα της διαφάνειας, της αξιοπιστίας και της αδιάλειπτης προσφοράς για το συλλογικό καλό, αποφάσισα να συμμετάσχω για πρώτη φορά στα πολιτικά δρώμενα και να συμπλεύσω μαζί του στο γοητευτικό ταξίδι της άοκνης ενασχόλησης με τα κοινά.

Ευελπιστώ, μαζί με τους εκλεκτούς συνυποψηφίους όλων των παρατάξεων, να δώσουμε έναν έντιμο αγώνα και την επαύριο των εκλογών, με τη δική σας υποστήριξη, να συν-εργαστούμε για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων κάθε πολίτη της Ρόδου, ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και ιδεολογικών αποχρώσεων.

Θεωρώ ότι ήρθε πια η στιγμή να απαλλαγούμε οριστικά από αγκυλώσεις του παρελθόντος και να στηρίξουμε ιδέες και ανθρώπους, όχι κομματικές κατευθύνσεις, ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Δεν έχω προγενέστερη πολιτική εμπειρία, αλλά διατίθεμαι να εργαστώ και να προσφέρω τις υπηρεσίες μου για την πρόοδο, την ανάπτυξη και την προβολή του υπέροχου νησιού μας, μόνο στο πλευρό άξιων ανθρώπων και πολιτικών με όραμα».

Με εκτίμηση,
Στέλλα Παπακωνσταντίνου


Βιογραφικό

Η Στυλιανή (Στέλλα) Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε το 1987 στο Μαρούσι Αττικής και κατοικει στην πόλη της Ρόδου. Πατέρας της ήταν ο οικονομολόγος-λογιστής Εμμανουήλ Παπακωνσταντίνου, καταγόμενος από τη γραφική Λίνδο.

Μητέρα της είναι η Ελένη Καγιούλη από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Φοίτησε στο 4ο Γυμνάσιο και 2ο Γενικό Λύκειο Ρόδου (Καζούλλειο) και ολοκλήρωσε τις μαθητικές τις σπουδές το 2005 στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία. Από το 2009 έως το 2014 εργάστηκε ως καθηγήτρια φιλολογικών μαθημάτων στα Εκπαιδευτήρια «Ροδίων Παιδεία».

Το 2016 εισήχθην τρίτη, κατόπιν κατατακτήριων εξετάσεων, στη Νομική Σχολή Αθηνών, όπου και φοιτεί έως σήμερα. Γνωρίζει καλά Αγγλικά-Γερμανικά και είναι κάτοχος του πτυχίου ECDL. Ασχολείται ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό και τον τουρισμό και ενίοτε συμμετέχει σε εθελοντικές δράσεις.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών