Συγχαρητήριο μήνυμα από την Καλαμάτα του Ιωάννη Παππά από την άνοδο του Διαγόρα

Συγχαρητήριο μήνυμα από την Καλαμάτα  του Ιωάννη Παππά από την άνοδο του Διαγόρα

Συγχαρητήριο μήνυμα από την Καλαμάτα του Ιωάννη Παππά από την άνοδο του Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 299 ΦΟΡΕΣ

Ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ιωάννης Παππάς ήταν στην Καλαμάτα, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και παρακολούθησε την αναμέτρηση της γηπεδούχου Καλαμάτας με τον Διαγόρα. Μετά τη λήξη του αγώνα προέβη στις παρακάτω δηλώσεις: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο και για τον ΔΙΑΓΟΡΑ. Η ιστορική ομάδα του γηραιού, κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην «Football League», αγωνιζόμενη μέσα στο κατάμεστο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Σήμερα μπροστά σε 5.000 χιλιάδες Καλαματιανούς, σε μια καυτή έδρα, οι παίκτες του Διαγόρα απέδειξαν ότι είναι καλύτερη ομάδα και παρόλο που έχαναν είχαν τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου. Είμαι πραγματικά συγκινημένος και χαρούμενος που έζησα από κοντά την ηρωική προσπάθεια των παιδιών μας. Η Δωδεκανησιακή ψυχή μίλησε και το πάθος και η θέληση των παικτών έφεραν την άνοδο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή της ομάδας τον Πέτρο Ρουτζιέρη, που με την τακτική του και το αριστοτεχνικό «στήσιμο» της ομάδας συνέβαλε αυτός και οι συνεργάτες του στο επιτυχές αποτέλεσμα, όπως συγχαρητήρια ανήκουν και στον πρόεδρο Κώστα Χρυσοχοϊδη και στη διοίκηση της ομάδας για τη συμπαράσταση και στη στήριξη της ομάδας όλη τη χρονιά.

Η αγωνιστική περίοδος που ολοκληρώθηκε σήμερα ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη μιας και ο ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ αναδείχθηκε πριν λίγες εβδομάδες πανάξιος πρωταθλητής και ανήλθε απευθείας στην «Football League» και σήμερα τον ακολούθησε ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες μας, που εκπροσωπούν τη Δωδεκάνησο και εύχομαι ολόψυχα διακρίσεις και επιτυχίες στο προσεχές πρωτάθλημα”.

Ο Ιωάννης Παππάς συγχαίρει στα αποδυτήρια τον αρχιτέκτονα της επιτυχίς τον προπονητή του Διαγόρα Πέτρ  Ρουτζιέρη. Μαζί του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ . Παναγιώτης Διακοφώτης και ο πρόεδρος των  ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης.
Ο Ιωάννης Παππάς συγχαίρει στα αποδυτήρια τον αρχιτέκτονα της επιτυχίς τον προπονητή του Διαγόρα Πέτρ Ρουτζιέρη. Μαζί του ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Δ . Παναγιώτης Διακοφώτης και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων Θανάσης Σταμούλης.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!