Κάλεσμα προς τους νέους να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κάλεσμα προς τους νέους να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κάλεσμα προς τους νέους να στηρίξουν τη Λαϊκή Συσπείρωση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 414 ΦΟΡΕΣ

Κάλεσμα στους νέους του νησιού να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στις εκλογές τόσο στην περιφέρεια όσο και στο Δήμο Ρόδου αλλά και το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, απηύθυναν χτες τρεις νέοι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Βασίλης Φιλίππου, γραμματέας οργάνωσης Ρόδου της ΚΝΕ και μέλος της διοίκησης του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, είπε μεταξύ άλλων ότι η νεολαία πρέπει να ενισχύσει τη δική της δύναμη που δεν είναι άλλη από το ΚΚΕ, και πρόσθεσε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος αγώνα και πολλαπλασιάζει τη δύναμη των νεανικών διεκδικήσεων την επόμενη μέρα.

«’Αλλωστε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια είναι τα πιο νεανικά ψηφοδέλτια. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1/3 του ψηφοδελτίου του δήμου περιλαμβάνει άτομα που είναι κάτω από 39 ετών και οι μισοί από αυτούς είναι κάτω από 30 ενώ αντίστοιχα στην περιφέρεια το 20/100 του ψηφοδελτίου μας είναι νέοι μπροστάρηδες και πρωτοπόροι ενεργοί πολίτες και αγωνιστές» είπε επίσης και συνέχισε λέγοντας τα εξής:

«Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που παλεύει για μόνιμη και σταθερή δουλειά με σύγχρονα εργασιακά δικαιώματα. Δεν πρέπει να πέσουμε στην παγίδα των δήθεν ανεξάρτητων σε Δήμο και Περιφέρεια, είναι όλοι εξαρτημένοι από την πολιτική της ευρωπαϊκής ένωσης και τις αντιλαϊκές κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών. Οι νέοι πρέπει να καταλάβουν ότι είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη διαφορά και αυτή η διαφορά είναι το δυνατό ΚΚΕ παντού».

Από την πλευρά της, η Αρμονία Διακολαμπριανού υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο με τον Τάκη Πότσο, αρχιτέκτονας μηχανικός και μέλος του ΤΕΕ, αναφέρθηκε στον ελεύθερο χρόνο που δεν υπάρχει σήμερα για τα νέα παιδιά, μέχρι αυτά να μπουν στο πανεπιστήμιο αλλά ακόμα και μετά όπως είπε δεν υπάρχει χρόνος καθώς πρέπει να σπουδάζουν και να εργάζονται, ώστε να μην επιβαρύνουν τους γονείς τους.

Στη συνέχεια και όταν εργάζονται και πάλι δεν έχουν ελεύθερο χρόνο, όταν δουλεύουν 12ωρα κάνοντας δύο δουλειές. Όταν όμως βρεθούν ελεύθερες ώρες να ασχοληθούν με κάτι άλλο για παράδειγμα με τον αθλητισμό, και εκεί θα πρέπει να δώσουν χρήματα. «Εμείς θέλουμε γήπεδα ανοιχτά, προπονητές και υποδομές για όλους κάθε μέρα» δήλωσε ενώ αναφερόμενη στον τομέα του πολιτισμού, αναρωτήθηκε πως ενισχύονται οι σύλλογοι που προσπαθούν να τον διατηρήσουν και να τον ενισχύσουν;

Τέλος, η Παναγιώτα Παπαχρυσάφη, βρεφονηπιοκόμος μέλος στο δ.σ γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου στο Γεννάδι, επίσης υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση, εστιάστηκε στα σχολικά κτίρια της περιοχής τα οποία όπως είπε είναι σε άσχημη κατάσταση χωρίς συντήρηση, χωρίς επαρκείς χώρους, με υποχρηματοδότηση και χωρίς να καλύπτουν τις ανάγκες, ενώ τόνισε ότι στα χωριά είναι εγκαταλελειμμένοι οι κοινόχρηστοι χώροι και παρατηρείται υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.

«Είναι οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποδέχονται και προωθούν οι κυβερνήσεις μας, τις εφαρμόζουν οι δήμοι και οι περιφέρειες ανάλογα με την κάθε περιοχή» υπογράμμισε, και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «ζητάμε ψήφο στη Λαϊκή Συσπείρωση, σε περιφέρεια και δήμο και στο ΚΚΕ στις ευρωεκλογές. Δημόσια και δωρεάν παιδεία παιδικούς σταθμούς, και μέριμνα για τις σχολικές μονάδες.

Καλούμε και τους νέους ανθρώπους για συμπόρευση μαζί μας για να διεκδικήσουν τη ζωή που τους αξίζει όλους. Θέλουμε να μπουν στην Περιφέρεια και στο Δήμο αγωνιστές που θα απαιτούν λύσεις στα προβλήματα. Για να βγει ο λαός πιο δυνατός την επόμενη μέρα».

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών