Κόκκινη κάρτα από τα Island Games για τη Ρόδο

Κόκκινη κάρτα από τα Island Games για τη Ρόδο

Κόκκινη κάρτα από τα Island Games για τη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1624 ΦΟΡΕΣ

Η Ρόδος οριστικά δεν θα πάει στους αγώνες του Γιβραλτάρ. Κινδυνεύει και με οριστική διαγραφή από τον θεσμό

Οριστικά χωρίς το νησί της Ρόδου θα διεξαχθούν οι αγώνες Island Games που διοργανώνονται φέτος στο Γιβραλτάρ το διάστημα από τις 6 μέχρι και τις 12 Ιουλίου. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, οι διοργανωτές αποφάσισαν την αποβολή της Ρόδου από τη διοργάνωση δεδομένου ότι δεν έγινε εκ μέρους του νησιού μια σειρά σημαντικών ενεργειών.

Αυτές είναι οι ακόλουθες:

-Δεν πληρώθηκε η ετήσια συνδρομή της Ρόδου στον Οργανισμό της Διεθνούς Αθλητικής Ένωσης Νήσων (IGA) η οποία είναι 800 ευρώ.
-Δεν πληρώθηκε το τέλος συμμετοχής των αθλητών και των αθλητριών στην διοργάνωση του Γιβραλτάρ. Είναι περίπου 40 ευρώ έκαστος.
-Επίσης δεν πληρώθηκε και η διαμονή της αποστολής μας.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Γιβραλτάρ, η Ρόδος δεν απάντησε ποτέ στα email που δεχόταν από τους διοργανωτές το τελευταίο διάστημα.

Με αυτό τον άδοξο λοιπόν τρόπο, η Ρόδος μένει εκτός μιας ακόμα διοργάνωσης παρά τα ότι είχαν δηλωθεί κανονικά τα ονόματα της αποστολής όπως είχαμε γράψει πριν από μερικές ημέρες. Να υπενθυμίσουμε ότι το 2015 το νησί μας συμμετείχε υποτυπωδώς ουσιαστικά στους αγώνες με 8 μόνο αθλητές, το 2015 δεν πήγε και τώρα αποβλήθηκε. Για ένα νησί που το 2007 διοργάνωσε τους αγώνες πετυχαίνοντας μάλιστα και ρεκορ συμμετοχών, ασφαλώς και δεν είναι ότι καλύτερο. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η Ρόδος κινδυνεύει πλέον και με οριστική διαγραφή από τον θεσμό. Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην γενική συνέλευση της Διεθνούς Αθλητικής Ένωσης Νήσων η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 Ιουλίου στο Γιβραλτάρ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!