Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επίδειξης των ψηφοδελτίων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις  επίδειξης των ψηφοδελτίων

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις επίδειξης των ψηφοδελτίων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1063 ΦΟΡΕΣ

Σήμερα το μεσημέρι λήγει η προθεσμία όπως ανακοίνωσε το Πρωτοδικείο

Λήγει σήμερα το μεσημέρι η προθεσμία κατάθεσης αίτησης επίδειξης ψηφοδελτίων από τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους συμβούλους από τον πρώτο αλλά και τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Πρόκειται για αιτήσεις που υποβάλλονται από συμβούλους οι οποίοι ανεξάρτητα από το αν έχουν εκλεγεί ή όχι, θεωρούν πως σε συγκεκριμένα ή και στο σύνολο των εκλογικών τμημάτων της περιοχής τους, έλαβαν περισσότερους σταυρούς προτίμησης από αυτούς που έχουν ανακοινωθεί από το Πρωτοδικείο Ρόδου.

Ως εκ τούτου με τις αιτήσεις τους ζητούν να γίνει παρουσία δικής του ή νόμιμων εκπροσώπων τους επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων αυτών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν πράγματι έτσι είναι τα πράγματα ή έχει γίνει κάποιο λάθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», ήδη τέτοιες αιτήσεις έχουν καταθέσει από το συνδυασμό του κ. Αντώνη Καμπουράκη «Με Δύναμη για τη Ρόδο μας», οι κ.κ. Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου και Γιάννης Ιατρίδης, από την παράταξη του κ. Φώτη Χατζηδιάκου «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» ο κ. Μιχάλης Χριστοδούλου, από το συνδυασμό του κ. Στράτου Καρίκη «Νέα Μέρα Ροδίων Όραμα» ο κ. Στέφανος Καψάλης, καθώς και από τις Κοινότητες: Αφάντου από το συνδυασμό «Πορεία Αλλαγής» ο κ. Τσαμπίκος Ανθούλας και το συνδυασμό «Αφάντου είσαι» O κ. Γιώργος Μπακίρης, Αρχαγγέλου από το συνδυασμό

«Με Δύναμη για τον Αρχάγγελο μας» ο κ. Σταμάτης Χατζόπουλος, καθώς και από τη Σύμη από το συνδυασμό «Πρώτα η Σύμη» ο επικεφαλής της κ. Αγαπητός Σκιαθίτης.

Επίσης αίτηση επίδειξης ψηφοδελτίων έχει καταθέσει και η υποψήφια περιφερειακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του κ. Γιώργου Χατζημάρκου «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», κ. Έλλη Βελιάδη.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιες αιτήσεις μπορούν να κατατίθενται στο Πρωτοδικείο Ρόδου έως και σήμερα το μεσημέρι – σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- και μετά την ολοκλήρωση τους θα προσδιοριστεί η ημερομηνία διεξαγωγής του ελέγχου που αιτούνται οι ενδιαφερόμενοι.
Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε για το θέμα αυτό από το Πρωτοδικείο Ρόδου αναφέρει τα εξής:

«Όσοι επιθυμούν επίδειξη ψηφοδελτίων, παρακαλούνται να υποβάλουν αίτηση
δηλώνοντας την ιδιότητά τους (π.χ. υποψήφιος, εκπρόσωπος συνδυασμού) καθώς και στοιχεία επικοινωνίας, στη δε αίτηση θα αναφέρουν συγκεκριμένα εκλογικά τμήματα
για τα οποία επιθυμούν επίδειξη ψηφοδελτίων.
Η παραλαβή των ως άνω αιτήσεων θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 ώρα 15:00’.

Διαβάστε ακόμη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Ρόδου

Διορθώθηκαν τα λάθη στους σταυρούς

Δύο αιτήσεις για τους σταυρούς στις δημοτικές εκλογές

Συγχαρητήρια επιστολή δημάρχου Λέρου προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Ανακηρύχθηκαν από το Πρωτοδικείο οι πέντε βουλευτές της Δωδεκανήσου

Συγχαρητήρια του Χ. Κόκκινου στους νεοεκλεγέντες βουλευτές και υπουργούς για το Νότιο Αιγαίο

Ποιοι από τους υποψηφίους κυριάρχησαν σε σταυρούς στις πόλεις και τα χωριά της Δωδεκανήσου

Εκδόθηκαν από το Πρωτοδικείο τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών