Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο!

Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο!

Οι Λειψοί απέκτησαν σύγχρονο γήπεδο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Ένα όνειρο ζωής των νέων των Λειψών έγινε πραγματικότητα. Απέκτησαν το καινούργιο τους γήπεδο, το οποίο είναι σύγχρονο και δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που είχαν στο παρελθόν.

Είναι ένα μοντέρνο γήπεδο με ολοκαίνουργιο συνθετικό τάπητα το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και της νεολαίας όλου του νησιού. Πρωτεργάτης, είναι σίγουρα ο Δήμαρχος Λειψών Φώτης Μάγγος, ο οποίος ως άνθρωπος του αθλητισμού στο παρελθόν (υπήρξε διαιτητής στον Σύνδεσμο της Δωδεκανήσου), έκανε κάτι το οποίο θα μείνει για πολλά χρόνια στη νεολαία. Ο ίδιος με δημόσια τοποθέτηση που έκανε, ανέφερε τα ακόλουθα:

«Αν ήταν παραμύθι θα είχε τον τίτλο "Το αλώνι που έγινε σαλόνι". Και πράγματι μοιάζει παραμυθένιο, και το αποτέλεσμα αλλά και η πραγματοποίηση ενός ονείρου ζωής των νέων του νησιού μας και κυρίως των παλαιμάχων, οι οποίοι δεν ευτύχισαν να αγωνιστούν ποτέ σ’ ένα τέτοιο γήπεδο ούτε και πίστευαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί.

Παραμύθι μοιάζει και η όλη διαδικασία. Μετά από 3 χρόνια επίμονων προσπαθειών, από την εγγραφή της πίστωσης στο τεχνικό πρόγραμμα της ΠΝΑΙ, την εκπόνηση της μελέτης από την τεχνική υπηρεσία της Περ. Ενοτ. Καλύμνου, την υπογραφή της διαβαθμιδικής μεταξύ εμού και του Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, τις αναβολές λόγω προσαρμογής στο νέο σύστημα ηλεκτρονικών διαγωνισμών, τις επικαιροποιήσεις, την έκτακτη κατασκευή τοίχου από οπλισμένο σκυρόδεμα λόγω πτώσης κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου και διάφορα άλλα απρόβλεπτα γεγονότα, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία την πιο σημαντική αθλητική υποδομή του νησιού προϋπολογισμού 215.000€, προ έκπτωσης.

Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την προσπάθεια αναβάθμισης του νησιού μας σε όλους τους τομείς με απώτερο στόχο την παροχή κατά το δυνατόν ίσων ευκαιριών στους ακρίτες κατοίκους του ξεπερνώντας τα γνωστά μόνιμα εμπόδια της γραφειοκρατίας και τις αγκυλώσεις.

Από καρδιάς ευχαριστούμε το Γιώργο Χατζημάρκο και την ΠΝΑΙ, για τη χρηματοδότηση, τη δημοπράτηση και την τεχνική υποστήριξη του έργου, τον Σπύρο Κουλλιά και το Νικόλα Καμπούρη για τη σύνταξη της μελέτης και την επίβλεψη του έργου, καθώς και την ανάδοχο εταιρεία Τεχνογαία ΑΕ για την άριστη κατασκευή. Ευχαριστούμε επίσης τους τοπικούς εργολάβους Μανώλη Μαυράκη και Μανώλη Φελέκη για τη συνδρομή τους στις επιμέρους εργασίες».

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!