Με νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ο Διαγόρας!

Με νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ο Διαγόρας!

Με νέα πρόσωπα και φιλοδοξίες ο Διαγόρας!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 269 ΦΟΡΕΣ

Ο ανανεωμένος Διαγόρας ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του έχοντας ως στόχο να φτιάξει μια ομάδα που θα πάρει τον τίτλο. Abatabeo και Navalon τα ονόματα των δύο Αργεντίνων που η «Αθλητική Ροδιακή» έγραψε πριν από αρκετές ημέρες

Παρουσία των δύο Αργεντίνων Nicolas Abataneo και Julian Navalon αλλά και του Αντώνη Αθανασίου, ξεκίνησε την προετοιμασία του χθες το απόγευμα ο Διαγόρας με προπόνηση που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου υπό τις οδηγίες του Σούλη Παπαδόπουλου και των συνεργατών του. Οι δύο Λατινοαμερικάνοι, έχουν ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας και είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για πρώτη φορά σε Ελληνική ομάδα.

Οι συστάσεις που τους συνοδεύουν είναι πολύ καλές και η εκτίμηση που έχουν οι «κυανέρυθροι» είναι ότι θα βοηθήσουν πάρα πολύ στο νέο πρωτάθλημα της Football League. Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αθανασίου η παρουσία του η αλήθεια αποτέλεσε έκπληξη μιας και δεν είχε προκύψει κάτι από το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Αν και δεν επιβεβαιώνεται τίποτα επίσημα, η παρουσία του στη χθεσινή προπόνηση δείχνει ότι ενδεχομένως να αποτελέσει μια από τις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις του «γηραιού». Πριν την έναρξη της προπόνηση, ο κ. Παπαδόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παίκτες στα αποδυτήρια και να τους δώσει οδηγίες για την προετοιμασία.

Το μέχρι τώρα ρόστερ
Εικοσιοκτώ ποδοσφαιριστές υπάρχουν έως τώρα στο ρόστερ του συλλόγου. Αναλυτικά, η λίστα περιλαμβάνει τα ακόλουθα ονόματα:
Θεμιστοκλής Τσέλιος, Βασίλης Ψωμάρας, Αγγελός Σταματόπουλος, Κυριάκος Ευαγγελιδάκης, Βασίλης Σταύρου, Δημοσθένης Κορλός, Στάθης Προβατίδης, Γιώργος Κρητικός, Ανδρέας Μκρτσιάν, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Κασνετσή, Γιάννης Καρπαθάκης, Μάρτιν Ζέελεφ, Σταμάτης Κοντός, Νίκολας Nicolas Abataneo, Julian Navalon, Νίκος Μπελέρης. Χρήστος Χατζησάββας, Φώτης Γεωργίου, Γιάννης Μπουρλάκης, Κριστιάνο Μεντί, Ευάγγελος Πατσαρούχας, Νίκος Ρουτζιέρης, Λόρι Κέρι, Γιώργος Μπαρμπαρούσης, Γιώργος Γούλας, Γιώργος Μανωλάκης και Θεοχάρης Ηλιάδης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. Η πρωινή θα πραγματοποιηθεί στο «βοηθητικό» γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου της Ρόδου και η απογευματινή στο Ενωσιακό γήπεδο «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» στο Τσαΐρι. Αξίζει να σημειωθεί, ότι από εδώ και πέρα όλες οι απογευματινές προπονήσεις θα πραγματοποιούνται στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Η ανακοίνωση για τους Αργεντίνους
Ανακοίνωση με αφορμή την απόκτηση των δυο Αργεντίνων παικτών εξέδωσε χθες αργά το απόγευμα ο «γηραιός». Το πλήρες κείμενο αναφέρει:
«Δύο Αργεντινούς ποδοσφαιριστές απέκτησε ο Διαγόρας, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League περιόδου 2019-2020.
Πρόκειται για τον Χουλιάν Μαξιμιλιάνο Ναβαλόν, 26 ετών, που αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και για τον Μάρκο Νικολάς Αβατανέο Παρέχο, επίσης 26 ετών, μεσοαμυντικός.
Είναι δύο ταλαντούχοι παίκτες που αγωνίστηκαν στη χώρα τους σε ομάδες Β΄και Γ΄Εθνικής και που αποφάσισαν να κάνουν καριέρα εκτός συνόρων της πατρίδας τους.
Οι Ναβαλόν και Αβατανέο έφθασαν στη Ρόδο το πρωί του Σαββάτου, ξεκινώντας το μακρινό τους ταξίδι από την πόλη Κόρντομπα της Αργεντινής.
Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τους καλωσορίζει και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!