Τερζίου και Μάτιου πρώτες και στη Ρόδο

Τερζίου και Μάτιου πρώτες και στη Ρόδο

Τερζίου και Μάτιου πρώτες και στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 195 ΦΟΡΕΣ

Πήραν το χρυσό μετάλλιο στην τελική φάση του Κ19 Juniors final στο Beach Volley, το οποίο έγινε στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα»

Συνεχίζοντας την εκπληκτική πορεία τους, οι Φαμπιόλα Τερζίου και Διονυσία Μάτιου εντυπωσίασαν και στη Ρόδο το περασμένο Σαββατοκύριακο με την πρωτιά στο Κ19 Juniors final στο Beach Volley, το οποίο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα».

Τα δύο κορίτσια, με πολύ καλές εμφανίσεις και το προηγούμενο διάστημα σε άλλα μεγάλα τουρνουά, έδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν σημαντικά πράγματα μέσα από τη «χημεία» που υπάρχει αθλητικά ανάμεσά τους. Πριν μερικές μέρες πήραν την 5η θέση στα τελικά του τουρνουά του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη και στη Ρόδο παρουσίασαν απλώς ένα δείγμα της μεγάλης κλάσης τους.

Στον τελικό μάλιστα ήρθαν αντιμέτωπες στο ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» μ’ ένα δίδυμο από την Κρήτη, αποτελούμενο από τις Γεωργία Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη κερδίζοντας τα κορίτσια μας στο tie break 15-13 και πανηγυρίζοντας έξαλλα άλλο ένα χρυσό μετάλλιο αυτό το καλοκαίρι.
Στην 3η θέση βρέθηκαν ωστόσο οι Αγάπη Ρουμπάκη και Ελένη Ταϊγανίδη, επίσης από την Κρήτη αφού επικράτησαν στον μικρό τελικό με 2-0 (21-19, 21-16) των Λαμπρινής Γεωργαντά/Κατερίνας Σακκά που ήταν νικήτριες στο Κ17 Juniors Final στην Πρέβεζα.

Στα αγόρια οι Αριστείδης και Σπύρος Χανδρινός από την Καλαμάτα, χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ στη διοργάνωση, πήραν εύκολα το χρυσό μετάλλιο. Στον τελικό μάλιστα κέρδισαν 2-0 (21-19, 21-19) σετ τους Γιώργο Πασχαλέρη και του Λάμπρο Χατζίδη. Οι Ιάκωβος Καφούρος και Αλέξανδρος Κουρτίδης δεν έλαβαν μέρος στο τουρνουά εξαιτίας τραυματισμού του πρώτου κι έχασαν την ευκαιρία διάκρισης.

Τη διοργάνωση παρακολούθησαν πολλοί φίλοι του beach volley, ενώ παρόντες ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Νίκος Νικολής και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Στέφανος Κυριαζής. Εκεί βρέθηκαν επίσης παράγοντες της ΤΕ-ΕΟΠΕ και αθλητές του βόλεϊ που θέλησαν να ζήσουν από την εξέδρα την εξαιρετική αυτή διοργάνωση.

Τέλος, να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό και το καλοκαίρι του 2019 με τη συνδρομή της Περιφέρειας να γίνει η διοργάνωση της συγκεκριμένης ηλικιακής κατηγορίας αλλά σε διεθνές επίπεδο στο νησί μας, μετά την επιτυχία της φέτος.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού