Λαμπρή η εκδήλωση ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου

Λαμπρή η εκδήλωση ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 15562 ΦΟΡΕΣ

Φωτορεπορτάζ, βίντεο και σχόλια

Την απαρχή μίας νέας εποχής για τη Ρόδο σηματοδοτεί η σημερινή τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου καθώς και των μελών των συμβουλίων των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων η οποία πραγματοποιείται με...τη λάμψη που της αρμόζει απόψε το βράδυ στο θέατρο της Μεσαιωνικής τάφρου.

Ο χώρος του θεάτρου αποδείχθηκε πρωτοποριακή επιλογή, για να φιλοξενήσει την ιστορική αυτή ορκωμοσία, με τους νέους δημοτικούς συμβούλους και το πλήθος κόσμου που ξεκίνησε να προσέρχεται από νωρίς για να παρακολουθήσει αυτή την κορυφαία στιγμή για το νησί.

Το «παρών» έδωσαν επίσης προσωπικότητες τοπικής και εθνικής εμβέλειας, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, φορέων, συλλόγων και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.

Η διοργάνωση της τελετής δείχνει να είναι άψογη, από το «στήσιμό της» με κάθε λεπτομέρεια, με το μοναδικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες Γιώργο Χατζηνάσιο και Γιώργο Θεοφάνους και συνοδεία της φωνής της ερμηνεύτριας Φωτεινής Δάρρα.

Ο νέος Δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, αναμένεται στην ομιλία του να δώσει το στίγμα για τη θητεία που ο Ροδιακός λαός τον επέλεξε να διοικήσει το νησί της Ρόδου έτσι ώστε η Ρόδος μας, να αποκτήσει ξανά την αίγλη του παρελθόντος.

Το "παρών" δίνουν απόψε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Τουρισμού Μάνος Κόνσολας, οι ευρωβουλευτές Μαρία Σπυράκη και Θοδωρής Ζαγοράκης, οι βουλευτές Δωδεκανήσου Βασίλης Υψηλάντης, Μίκα Ιατρίδη, Γιάννης Παππάς και Νεκτάριος Σαντορινιός, o Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, ο τέως βουλευτής Δημήτρης Γάκης, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Βαληνάκης, ο πρώην νομάρχης Δωδεκανήσου Γιάννης Παρασκευάς, οι πρώην δήμαρχοι Ρόδου Μάνος Κόκκινος, Σάββας Καραγιάννης και Στάθης Κουσουρνάς, καθώς επίσης και η σύζυγος του αείμνηστου πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

Στην ορκωμοσία εκπροσωπούνται επίσης η Ορθόδοξη εκκλησία προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κυρίλλου, καθώς επίσης η Ρωμαιοκαθολική και η Εβραϊκή, ενώ στην Τάφρο εκπροσωπούνται επίσης τα Σώματα Ασφαλείας, αρκετοί φορείς και σύλλογοι της περιοχής μας.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου

Ο δικηγόρος Στέφανος Καψάλης εξελέγη περιφερειακός Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης

Συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Ρόδου την Τετάρτη 1η Μαΐου

Γιάννης Φλεβάρης: Η εμμονή είναι κακό πράγμα κύριε Πρόεδρε!

Παναγιώτης Εγγλέζος για την εκμετάλλευση ασφαλισμένων από ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα

Τμήμα Προετοιμασίας για νέους γονείς από τον ΕΦΚΑ στη Ρόδο