Παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Παρουσία του βουλευτή  Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στη  Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Παρουσία του βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 223 ΦΟΡΕΣ

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ που έλαβε μέρος την Τρίτη 27 Αυγούστου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου παρευρέθη ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, ύστερα από κάλεσμα του Προεδρείου και των μελών της Εταιρείας.

Από τη στιγμή που του ζητήθηκε, ο Ιωάννης Παππάς πρωτοστάτησε στις ενέργειες επαναλειτουργίας της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ. Σε σύντομη ομιλία που είχε, ανέφερε μεταξύ άλλων την αδιαφορία της προηγούμενης κυβέρνησης για την εταιρεία, τη σημαντικότητα της ύπαρξής της, αφού οι εργαζόμενοι γνωρίζουν πολύ καλά το γεωγραφικό ανάγλυφο της Ρόδου και έχουν φτάσει πολλές φορές σε δύσβατα σημεία για να συνδράμουν στις ενέργειες κατάσβεσης πυρκαγιών καθώς και τις συνεχείς προσπάθειες του ίδιου και της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την επαναλειτουργία της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ. Δεσμεύτηκε επίσης πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε πρόβλημα του προσωπικού και σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης της εταιρείας. Μετά την ομιλία του ακολούθησε βράβευση από τον Πρόεδρο της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ.

Διαβάστε ακόμη

Σε 160 ανέρχονται μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection