«Three Sixty»: Η Ροδίτικη εταιρεία που παρέχει όλες τις υπηρεσίες Marketing που θα χρειαστεί μια επιχείρηση

«Three Sixty»: Η Ροδίτικη εταιρεία που παρέχει όλες τις υπηρεσίες Marketing που θα χρειαστεί μια επιχείρηση

«Three Sixty»: Η Ροδίτικη εταιρεία που παρέχει όλες τις υπηρεσίες Marketing που θα χρειαστεί μια επιχείρηση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3123 ΦΟΡΕΣ

Ξεκίνησε το 2000 ως eyebox Advertising & Events, το 2017 μετονομάστηκε σε 360 Mask Advertising και πλέον ως νέα και σύγχρονη Three Sixty Marketing Agency.

Με 20 έτη εμπειρίας στον τομέα του Marketing, καταφέρνει να καλύψει το κενό μεταξύ παραδοσιακού Marketing και νέας Ψηφιακής Εποχής.

Ο Μιχάλης Ίκουτας, επικεφαλής της εταιρείας, μίλησε στη «Ροδιακή» για τις δυνατότητες της “Three Sixty”.

Εδώ και αρκετά χρόνια φέρνετε εις πέρας ένα εξαιρετικό έργο. Πού οφείλεται αυτό;
«Η ομάδα μας απαρτίζεται από ανθρώπους με πολυετή εμπειρία στο Marketing αλλά και νέα μέλη, γεμάτα γνώσεις και ενθουσιασμό. Αποτελούμε δηλαδή τον τέλειο συνδυασμό για τη δημιουργία στρατηγικού πλάνου με γνώμονα πάντα τα μετρήσιμα αποτελέσματα.»

Θεωρείτε ότι είστε ONE-STOP-SHOP για κάθε επιχείρηση που θέλει να προβληθεί;
«Ναι. Αυτή άλλωστε είναι και η αποστολή μας. Να προσφέρουμε σε εταιρείες και επιχειρηματίες με τους οποίους θα συνεργαστούμε, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες 360º (“Three Sixty”). Ό,τι χρειάζεται δηλαδή κάθε επιχείρηση για τη διαφήμιση, προβολή και ανάδειξη των προϊόντων και υπηρεσιών της.»

Τι διαφορετικό προσφέρετε σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Ιδίως σε τοπικό επίπεδο;
«Η “Three Sixty” δεν είναι μόνο μια εξειδικευμένη εταιρεία στο Digital Marketing. Αν και αυτό από μόνο του μας καθιστά ιδιαιτέρως ανταγωνιστικούς. Καλύπτουμε κάθε είδους υπηρεσία στον τομέα του Marketing. Είτε αυτό είναι Branding είτε Custom Development από άποψη λογισμικού. Είμαστε αυτοί που μπορούμε ΚΑΙ να υλοποιήσουμε την ιδέα σου ΚΑΙ να την προβάλουμε.»

Αντιλαμβάνομαι ότι κάθε επιχείρηση που έχει ή θέλει να έχει δραστηριότητα στο διαδίκτυο, χρειάζεται συνεργάτες σαν την εταιρεία σας. Γιατί όμως να επιλέξει εσάς;
«Η Φιλοσοφία της εταιρείας είναι ότι για κάθε project που αναλαμβάνουμε, δημιουργούμε μία ξεχωριστή ομάδα εργασίας με μοναδικό προορισμό την επίτευξη των από κοινού προκαθορισμένων επικοινωνιακών και εμπορικών στόχων των συνεργατών μας. Αυτό σημαίνει ότι παρέχουμε συνεχή υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση οποιασδήποτε ανάθεσης, δεδομένου ότι πρωταρχικός στόχος είναι να δημιουργηθεί μια μακροχρόνια σχέση και μια αμφιπλεύρως επικερδής συνεργασία. Μην ξεχνάμε ότι στη Ρόδο η B2B αγορά κινείται καλύτερα με το Word-of-Mouth»

Τι αποτελεί «στόχο» και τι «σκοπό» για την “Three Sixty”;
«H παροχή βοήθειας σε όσο το δυνατόν περισσότερες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις να χτίσουν μια δυνατή εικόνα που θα τους δώσει τη θέση τους στην αγορά και θα αντέξει στον χρόνο. Αυτός είναι ο βασικός και καθημερινός μας στόχος. Ο πιο σημαντικός σκοπός της “Three Sixty” είναι οι 100% ικανοποιημένοι συνεργάτες μας. Αυτή η ικανοποίηση αποτελεί την πραγματική διαφήμιση για εμάς».

H “Three Sixty” είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία προβολής και εξειδικευμένης διαφήμισης και λειτουργεί με έδρα το νησί της Ρόδου, έχοντας τη δυνατότητα να προβάλει σε πανελλήνιο και παγκόσμιο επίπεδο, επιχειρήσεις και προϊόντα.

Παράλληλα όμως η ομάδα της “Three Sixty” ασχολείται και με άλλου είδους Projects, πρωτότυπα και πρωτόγνωρα ιδίως σε τοπικό επίπεδο. Κάποια από τα projects τους που ξεχωρίσαμε είναι:

Η υλοποίηση, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του aegean-market, που είναι ο πρώτος ιστότοπος Δημοπρασιών στην Ελλάδα και προβάλει προϊόντα που δημοπρατούνται από τους παραγωγούς σε πραγματικό χρόνο. Η πλατφόρμα προβολής και σύγκρισης προϊόντων TOTOS.GR, με περισσότερα από 5.000.000 προϊόντα από περισσότερα από 1000 e-shops από όλη την Ελλάδα.

Το Rebranding της ιστορικής Ροδίτικης βιοτεχνίας κεραμικών, NASSOS KERAMIK αλλά και η επιτυχημένη προβολή της σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες: www.three-sixty.marketing
Facebook: @threeSixtyAgcy
Instagram: @three_sixty.marketing

Διαβάστε ακόμη

Γιάννης Παππάς: «Οι Eυρωεκλογές δεν είναι επίδειξη επαναστατικής γυμναστικής»

Νίκος Παντελής: Ο κωμικός από τη Ρόδο, είναι το πιο «φρέσκο» πρόσωπο της ελληνικής stand-up σκηνής

Αυξημένοι οι ατμοσφαιρικοί ρύποι στο κέντρο της Ρόδου το καλοκαίρι

Άφησε την Αδελαΐδα για να μεγαλώσει την οικογένειά της στη Λαχανιά

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το 2024 θα είναι ακόμα μία εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό Tουρισμό

Γ. Χατζής: Πρέπει να καθίσουμε όλοι σε ένα τραπέζι και να συνθέσουμε ένα εθνικό σχέδιο υποδομών

Αντώνης Ζερβός: Ξεκίνησε ως «παιχνίδι» και κατέληξε ως στοίχημα με τον εαυτό μου

Ο ελληνικός Τουρισμός χρειάζεται εθνικό σχέδιο για να διατηρηθεί στην κορυφή, δηλώνει ο Γιάννης Ρέτσος