Το νέο Asian & sushi Kabuki Canton άνοιξε στο κέντρο της Ρόδου

Το νέο Asian & sushi Kabuki Canton άνοιξε  στο κέντρο της Ρόδου

Το νέο Asian & sushi Kabuki Canton άνοιξε στο κέντρο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11654 ΦΟΡΕΣ

Mε πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου Asian & sushi εστιατορίου Kabuki Canton την περασμένη Δευτέρα στο κέντρο της πόλης της Ρόδου.

Το αγαπημένο Ασιατικό εστιατόριο που βρίσκεται λίγο πριν την Κρεμαστή, το εστιατόριο Canton, το οποίο λειτουργεί ανελλιπώς απο το 1992 καταφέρνοντας να είναι σταθερά πρώτο στην προτίμηση των συμπολιτών μας και όχι μόνο, έκανε την κίνηση "ματ" ανοίγοντας ένα δεύτερο εστιατόριο στην καρδιά της πόλης.

Χωρίς να έχει σε τίποτε να ζηλέψει απο το πρώτο εστιατόριο, οι ιδιοκτήτες και το προσωπικό του Canton Rhodos δημιούργησαν έναν πολύ όμορφο χώρο, σεβόμενοι τους εδώ και δεκαετίες πελάτες τους που τους τιμούν καθημερινά.

Σε έναν μινιμαλ και καλαίσθητο χώρο, με λιτή διακόσμηση, το νέο Asian & sushi bar διαθέτει το κατάλληλο σκηνικό για να απολαύσεις ένα γεύμα ή δείπνο με πολυ-ασιατικές επιλογές. Στην ανοιχτή του κουζίνα θα δεις τα πιάτα του να ετοιμάζονται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σου και να σου ανοίγουν την όρεξη γι' αυτό που θα ακολουθήσει.

Ο χώρος είναι άνετος και όμορφα διακοσμημένος, σε τελείως διαφορετικό στιλ από την ατμόσφαιρα που έχουμε συνηθίσει στα παραδοσιακά κινέζικα, ενώ βρίσκεται στην καρδιά του κέντρου της πόλης μας.

Τα υπέροχα κοκτέιλ αλλά και το γευστικό sushi είναι τα must του νέου Kabuki Canton.

Asian & sushi Kabuki Canton
Αμμοχώστου 29
2241039993
f: Canton Restaurant Rodos

Διαβάστε ακόμη

Στα 100 καλύτερα ιταλικά εστιατόρια της Ελλάδας η δική τους Tsaperdona!

Το λεοντόψαρο ως γαστρονομική έκπληξη παρουσίασε η ΑΝ.ΔΩ. σε δεκάδες συμπολίτες μας

Τιμητικό βραβείο για το μελεκούνι στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοσκινιατών

Με τέσσερα βραβεία στις αποσκευές τους, επιστρέφουν οι παραγωγοί μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, από το 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού

Με ένα τοπικό πιάτο από παραδοσιακό πανηγύρι της Μυκόνου εκπροσωπήθηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο European Young Chef Award 2023

Συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 14ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά

Στη Γαλλία η αποστολή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον διαγωνισμό "European Young Chef Award 2023"

Έξω πάμε καλά; 4 διεθνείς οινογνώστες μιλούν για τη θέση του ελληνικού κρασιού στις αγορές