Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: «Απέδρασαν» οι φιλοξενούμενοι στα 3 από τα 5 χθεσινά ματς!

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: «Απέδρασαν» οι φιλοξενούμενοι στα 3 από τα 5 χθεσινά ματς!

Α' κατηγορία Δωδεκανήσου: «Απέδρασαν» οι φιλοξενούμενοι στα 3 από τα 5 χθεσινά ματς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 443 ΦΟΡΕΣ

Τα τρία από τα πέντε χθεσινά παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας τελείωσαν με νίκες των φιλοξενούμενων. Τα άλλα δύο τελείωσαν ισόπαλα

Ημέρα των φιλοξενούμενων χαρακτηρίζεται η χθεσινή σε ό,τι έχει να κάνει με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Και αυτό διότι από τις πέντε συνολικά αναμετρήσεις, κέρδισαν οι τρεις και οι άλλοι δύο πήραν ισοπαλία. Δεν μπόρεσε δηλαδή να γευτεί τη χαρά της νίκης κανένας γηπεδούχος, κάτι που η αλήθεια είναι ότι δεν συμβαίνει συχνά.

«Μεγάλο» διπλό του Διαγόρα Βατίου
Οπωσδήποτε το αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση είναι αυτό το 0 – 3 που μπόρεσε να κάνει ο Διαγόρας Βατίου μέσα στην έδρα της Δόξας Καρδάμαινας. Αφενός, η ομάδα της νότιας Ρόδου ξεκίνησε αν μη τι άλλο εντυπωσιακά φέτος με δύο στα δύο (σε αντίθεση με πέρυσι βέβαια) και αφετέρου πιστοποίηση ότι οι παίκτες της έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να επαναλάβουν τα περσινά τους λάθη που παραλίγο να τους οδηγήσουν στον υποβιβασμό.

Το παιχνίδι της Καρδάμαινας είχε πολλά νεύρα, ειδικά στη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου με αποτέλεσμα να δουν την κόκκινη κάρτα συνολικά τέσσερις ποδοσφαιριστές (δύο από κάθε ομάδα). Από τους γηπεδούχους αποβλήθηκαν οι Κατσαρός (57’) και Κάρλος (80’) και από τους φιλοξενούμενους οι Χουτεσιώτης (79’) και Ζωάννου (85’). Τα γκολ πέτυχαν οι Αδάμος (55’), Μόσχος (87’) και Ντάλλας (91’).

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις
Στο νέο Στάδιο «Ανταγόρας» έπαιξαν η Αθλητική Ένωση της Κω με τον Φοίβο Κρεμαστής με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς και τις εντυπώσεις μετά από το στείρο 0 – 0. Όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν είχε να προσφέρει συγκινήσεις σε όσους το παρακολούθησαν και σχεδόν σε όλη του τη διάρκεια ήταν υποτονικό. Με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και χωρίς πολλή διάθεση από τους παίκτες και των δύο ομάδων, φυσικό επακόλουθο ήταν να τελειώσει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Εντυπωσιακός ο Διγενής, προβλημάτισε ο Κλεάνθης
Στο Παραδείσι ο Διγενής πέτυχε μια …ηχηρή και παράλληλα πολύ σημαντική νίκη καθώς επικράτησε του …προβληματικού φέτος Κλεάνθη με το ευρύ 4 – 0. Όπως μαρτυράει και το τελικό αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο γήπεδο με όχι καλή ψυχολογία και αυτό ήταν κάτι που είχε σοβαρό αντίκτυπο στο παιχνίδι τους. Ο Κλεάνθης στηρίζεται φέτος σε αρκετούς νεαρούς και άπειρους παίκτες και χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά για να μπορέσει να βρει τα πατήματά του στη συνέχεια και να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα. Τα γκολ πέτυχαν οι Πιτσουρδάκης (25’ αυτογκόλ), Τριπολίτης (32’ πέναλτι 37’) και Πάνο (75’).

Δίκαιη νίκη του ΑΕΡΑ
Στο «Καλλιπάτειρα» ο ΑΕΡΑ ήταν καλύτερος από την ΑΕ Κατταβιάς και δίκαια πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη με σκορ 2 – 0.

Οι «κόκκινοι» του Βαγγέλη Χοσάδα έβαλαν τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο διάστημα στο οποίο είχαν τον άνεμο μαζί τους και πέτυχαν και τα δύο τους τέρματα.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν πιο επιθετικοί κερδίζοντας κάποια πράγματα αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν αισθητά την εστία του Καστανάκη.

Στο 65’ ο ΑΕΡΑ αναγκάστηκε να συνεχίσει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπάρδη για εξύβριση του «βοηθού» Κώστα Καραγιάννη αλλά και πάλι οι παίκτες του Μανώλη Φρατζή δεν μπόρεσαν να το εκμεταλλευτούν. Τα γκολ πέτυχαν οι Τάχος (23’) και Λυριστής (35’).

Ισοπαλία στην Κάρπαθο
Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι που έγινε στην Κάρπαθο, με το 0 – 0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν ένα πέναλτι (στο 35’) σε χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή ενώ γενικά έδειξαν καλύτεροι στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Ποσειδώνας έγινε πιο δραστήριος και «κυνήγησε» το γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρει.


Η επόμενη αγωνιστική
Απόλλων Καλυθιών – Διγενής Κοσκινού
Φοίβος Κρεμαστής – Ποσειδώνας Καρπάθου
ΑΟ Πυλίου – Κλεάνθης Παραδεισίου
Διαγόρας Βατίου – ΑΕ Κως
ΑΕ Λέρου – Κλεόβουλος Λίνδου
ΑΕΡΑ – Δόξα Καρδάμαινας
Ηρακλής Μαριτσών – Άρης Αρχαγγέλου
ΑΕ Κατταβιάς – Αστέρας Παστίδας

Ο Ίκαρος Τριπολίτης πανηγυρίζει το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε χθες στο Παραδείσι
Ο Ίκαρος Τριπολίτης πανηγυρίζει το ένα από τα δύο τέρματα που σημείωσε χθες στο Παραδείσι

Διαβάστε ακόμη

Ο Γιώργος Λυμπέρης των «Πιγκουίνων» στο διεθνές meeting «Ακρόπολις»

Χάλκινο μετάλλιο για τον Νίκο Τσαβαρή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Ποδηλατικός αγώνας από τον Ανταίο στις περιοχές Διμυλιάς και Σορωνής

Το πρόγραμμα στο τοπικό βόλεϊ

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ - SUPER LEAGUE 2: Πειραιώτης «σφυρίζει» τον Διαγόρα

Η αποστολή του Κολοσσού για το Final Four Παίδων

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Αγωνία για την 3η θέση

Την Κυριακή οι εκλογές του Διγενή