Δεν αστειεύεται ο Απόλλων Καλυθιών

Δεν αστειεύεται ο Απόλλων Καλυθιών

Δεν αστειεύεται ο Απόλλων Καλυθιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 561 ΦΟΡΕΣ

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη έκανε σπουδαίο «διπλό» στις Καλυθιές! Μαζί της στην κορυφή ο Αστέρας Παστίδας και ο Διαγόρας Βατίου

Ο Απόλλωνας Καλυθιών είναι η ομάδα που «έκλεψε» τις εντυπώσεις από τα χθεσινά παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.

Η ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη, αν και άπειρη καθώς έχει πολλούς νεαρούς στη σύνθεσή της, έκανε ένα …εκκωφαντικό «διπλό» στην Κρεμαστή, επικρατώντας του τοπικού Φοίβου με το επιβλητικό 1 – 3, σκορ που θεωρείται μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 18’ με τον Ιντρίζι ( 0 – 1), ενώ λίγο αργότερα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν το 0 – 2 καθώς ο Ο. Πέπα αστόχησε από τα έντεκα βήματα. Νωρίτερα σημειώθηκε ένταση και διακοπή στο παιχνίδι από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για τη φάση του πέναλτι με τον διαιτητή αρχικά να δείχνει κόκκινη κάρτα στον Κεφάλα και μετά από διαβουλεύσεις να την παίρνει πίσω! Στο 51’ ο Κιοσέογλου με φάουλ ισοφάρισε σε 1 – 1 αλλά στο 62’ ο Διακουράκης και στο 72’ ο Πλακίδας διαμόρφωσαν το τελικό 1 – 3.

Εξαιρετικοί Διαγόρας Βατίου και Αστέρας. Και αν ο Απόλλωνας Καλυθιών είναι μια ομάδα που εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής, τότε σίγουρα ο Διαγόρας Βατίου και ο Αστέρας Παστίδας είναι ακόμα δύο ομάδες που έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και φιγουράρουν μαζί με τους Καλυθενούς στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι που μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί που θα το περίμεναν. Η ομάδα της νότιας Ρόδου έμεινε όρθια και στην Κάρπαθο απέναντι στον Ποσειδώνα ( 0 – 0), ενώ οι Παστιδενοί πέρασαν με «διπλό» από την Καρδάμαινα κερδίζοντας την τοπική Δόξα με 1 – 0 χάρις σε γκολ του Μικκιού στο 67.. Ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια ενώ έχασαν και πέναλτι! Σπουδαίο «διπλό» και του ΑΕΡΑ Τα «διπλά» είχαν την τιμητική τους χθες. Και η ομάδα του Αφάντου πέτυχε ένα σημαντικό «τρίποντο» μέσα στην Κω επί της τοπικής Αθλητικής Ένωσης.
Στο 27’ ο Δραμουντανής άνοιξε το σκορ με αυτογκολ ( 0 – 1) και στο 71’ ο Γκινής πέτυχε το 0 – 2. Στο 89’ ο Φονσέκα πέτυχε το τελικό 1 – 2. Οι Κώοι τελείωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Νυστάζος (75’) και Δραμουντανής (81’).

Φάση από τον  χθεσινό αγώνα μεταξύ Φοίβου  και Απόλλωνα Καλυθιών
Φάση από τον χθεσινό αγώνα μεταξύ Φοίβου και Απόλλωνα Καλυθιών

«Διπλό» ψυχολογίας
Ο Ηρακλής Μαριτσών επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη. Κέρδισε μέσα στη Λίνδο τον τοπικό Κλεόβουλο, σε ένα παιχνίδι πάντως που δεν ήταν καλύτερος καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι και γενικώς είχαν πολλές φάσεις. Αυτό όμως που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η νίκη και αυτή πήγε στον Ηρακλή σε μια κρίσιμη γι’ αυτόν καμπή του πρωταθλήματος. Το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Χατζηκοσμάς στο 62΄. Τέλος, στον Αρχάγγελο, ο Άρης χάρις σε ένα γκολ του Πομπού στο 55’ επικράτησε με 1 – 0 της αξιόμαχης Αθλητικής Ένωσης Κατταβιάς.

Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Απόλλων Καλυθιών – ΑΟ Πυλίου
ΑΕ Λέρου – Διγενής Κοσκινού
ΑΕΡΑ – Ποσειδώνας Καρπάθου
Ηρακλής Μαριτσών – Κλεάνθης
Αστέρας Παστίδας – ΑΕ Κως
ΑΕ Κατταβιάς – Κλεόβουλος
Δόξα Καρδάμαινας – Άρης Αρχαγγέλου
Διαγόρας Βατίου – Φοίβος Κρεμαστής.

Διαβάστε ακόμη

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!