Μιχάλης Κοντού: «Ο Απόλλων Καλυθιών μπορεί και Γ’ Εθνική!»

Μιχάλης Κοντού: «Ο Απόλλων Καλυθιών μπορεί και Γ’ Εθνική!»

Μιχάλης Κοντού: «Ο Απόλλων Καλυθιών μπορεί και Γ’ Εθνική!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 439 ΦΟΡΕΣ

Ο πρόεδρος του συλλόγου εξέφρασε την άποψη πως το σωματείο δεν θα αντιμετωπίσει οικονομικό πρόβλημα σε τέτοιο ενδεχόμενο. Ιδρύεται θυγατρική ομάδα που θα «κατέβει» στη Γ’ Κατηγορία

Θυγατρική ομάδα θα αποκτήσει από τη νέα χρονιά ο Απόλλων Καλυθιών! Πρόκειται για ομάδα που θα ιδρύσει ο ίδιος ο σύλλογος και θα απασχολεί παιδιά κάτω των 21 ετών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ομάδα αυτή θα «κατέβει» στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου και ασφαλώς θα υπάρχει μια στενή συνεργασία με την ανδρική ομάδα του Απόλλωνα.

Τα παραπάνω αποτελούν έναν από τους βασικούς στόχους της διοίκησης του Μιχάλη Κοντού η οποία δίνει πολύ μεγάλο βάρος στους νεαρούς παίκτες καθώς πιστεύει ακράδαντα ότι εκεί βρίσκεται το μέλλον.

Σε δηλώσεις που έκανε ο κ. Κοντός, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα εξής:
«Δεν πρόκειται να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας. Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα νεαρά παιδιά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα παρουσία της ανδρικής μας ομάδας που πραγματικά είναι εξαιρετική και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Ο κ. Κοντός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ακόμα και να ανέβει η ομάδα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία κάποια στιγμή…
«Δεν είναι αυτοσκοπός μας η άνοδος αλλά αν έρθει δεν θα πούμε όχι. Είμαστε της γνώμης ότι ομάδα που ανεβαίνει πρέπει να συνεχίζει και όχι να μένει πίσω. Στις Καλυθιές δεν πιστεύω ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα για να στηρίξουμε μια ομάδα στη Γ’ Εθνική. Υπάρχουν οι προοπτικές και αν φθάσει αυτή η στιγμή ο Απόλλωνας δεν θα έχει πρόβλημα».

Ξεχρέωσε ο σύλλογος στην Εφορία!
Μια από τις πιο ευχάριστες ειδήσεις των τελευταίων ημερών, πέρα από την εντυπωσιακή παρουσία της ομάδας στην Α’ Κατηγορία, είναι το γεγονός ότι ο σύλλογος κατάφερε να εξοφλήσει όλα τα παλιά χρέη που είχε προς την Εφορία. Όπως είπε ο κ. Κοντός, «το ΑΦΜ πλέον του συλλόγου είναι καθαρό και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας