Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο «Arhaggelos Run»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο «Arhaggelos Run»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο «Arhaggelos Run»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 280 ΦΟΡΕΣ

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους είτε ηλεκτρονικά είτε τη συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα σε συγκεκριμένα σημεία στη Ρόδο και τον Αρχάγγελο

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00, θα γίνουν οι αγώνες δρόμου 10χλμ. και 1000μ. παιδιών από δημοτικά σχολεία στον Αρχάγγελο με την ονομασία «Arhaggelos Run».

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν από χθες και θα υποβάλλονται αυστηρά μέχρι την Πέμπτη 20/02/2020 και ώρα 21:00, είτε ηλεκτρονικά στο email: technicaldirector.segasdod@gmail.com είτε με φόρμα εγγραφής στην Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:30 – 13:00).

Εγγραφές θα γίνονται επίσης στα καταστήματα Sportslab και Vargas Sports στη Ρόδο, στον Αρχάγγελο στο γυμναστήριο Diego Fitness, στο "High Level Personal STUDIO" - Δαμιανός Ιάκωβος, στο Galaxy Center Cafe, στο Διαιτολογικό γραφείο της Τσαμπίκας Κοντόγιαννου και το Cafe Μέλυδρον. Περισσότερες Πληροφορίες Κός Δαμιανός Ιάκωβος (τηλ. 6981325812).

Επίσης οι τελευταίες εγγραφές θα πραγματοποιηθούν και την ημέρα του αγώνα από τις 09:00 μέχρι και 20 λεπτά πριν την εκκίνησης στην κάθε απόσταση.

Ομαδικές εγγραφές σχολείων γίνονται δέκτες από την Ο. Ε., εφόσον είναι υπογεγραμμένες από τον Διευθυντή του σχολείου, συνοδευόμενες από τις υπεύθυνες δηλώσεις των ασκούντων τη γονική μέριμνα, για το ότι συμφωνούν για τη συμμετοχή.

Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση με την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Δωδεκανήσου, έχοντας τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΔΟΠΑΡ. Η οργανωτική Επιτροπή διεξαγωγής του αγώνα «Arhaggelos Run 2020» έχει δίπλα της τη Δημοτική Κοινότητα Αρχαγγέλου, τη Μ.Κ.Ο. ΔΙΑΕΛΠΙΣ, τον Αρχάγγελος Α.Σ.Κ., τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ο Αίθωνας», τον Σύλλογο μικρόσωμων αλόγων «Φαέθων» και τη θεατρική Ομάδα Ε.ΘΕ.Α. Αρχαγγέλου.

Ο αγώνας έχει αθλητικό, πολιτιστικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, η συμμετοχή είναι ελεύθερη και η οργανωτική επιτροπή ζητά εθελοντική προσφορά σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να ενισχυθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, στο τμήμα Ρόδου.

Η εκκίνηση θα δοθεί από το σχολείο, στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο, και με κατεύθυνση προς Στεγνά, οι δρομείς θα κάνουν αναστροφή λίγο πιο ψηλά από τον κόμβο και θα επιστρέψουν προς την αφετηρία/τερματισμό.

Εν συνεχεία θα κατευθυνθούν προς το κατάστημα «Ψάρια Αιγαίου» με πορεία προς τον Κυκλικό κόμβο πριν την έξοδο στην Ρόδου – Λίνδου (δεν βγαίνουν Ρόδου-Λίνδου), για να επιστρέψουν προς την αφετηρία/τερματισμό. Η διαδρομή είναι 5.000μ, οπότε θα γίνουν δύο διαδρομές κυκλικές για τα 10.000μ.

Η διαδρομή του Παιδικού Αγώνα θα έχει αφετηρία από το σχολείο, στον κεντρικό δρόμο στον Αρχάγγελο, με κατεύθυνση προς «Ψάρια Αιγαίου» κι εκεί γίνεται αναστροφή για να τερματίσουν οι δρομείς.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Για να συμμετέχει κάποιος στους αγώνες δρόμων 10 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένος το 2005 και μεγαλύτερος). Στον αγώνα 1000 μ. Παιδιών (8-14 ετών) ο καθένας θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 8ο έτος της ηλικίας του, (γεννημένος τα έτη 2006 - 2007 - 2008 - 2009-2010-2011) και για τα Δημοτικά Σχολεία να πηγαίνει στις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’, ΣΤ’. Για τα Γυμνάσια στις τάξεις Α’- Β’- Γ’.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:
Σε όλους τους δρομείς - μαθητές που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά Έπαθλα. Στους τρεις, πρώτους νικητές-νικήτριες όλων των κατηγοριών (εκτός των 1.000 μ. Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων) θα δοθούν διπλώματα - μετάλλια νικητών και τοπικά προϊόντα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, άνδρες – γυναίκες και παιδιά. Η κάλυψη της απόστασης, στην οποία θα συμμετάσχουν, μπορεί να γίνει είτε τρέχοντας είτε βαδίζοντας δυναμικά, περνώντας από τα σημεία ελέγχου της διαδρομής για να τερματίσουν έγκυροι.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της WA. έκδοσης 2018 – 2019, καθώς και του ΣΕΓΑΣ. Οι κριτές και η Ελλανόδικος επιτροπή μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, αλλά και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό ή οπτικό υλικό. Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στον αγώνα σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς ή δρομείς χωρίς αριθμό συμμετοχής.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ:
Η Ο. Ε δεν θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και φιλοξενίας για κανέναν δρομέα ή μαθητή.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή